Vodatent

V Lukassen

Heel goed Eerste keer voor ons camping Mooie luxe tent met alles erop en eraan

Jim

Zoals elke keer tot nu toe een heerlijke safari tent.

Olympia@ Remouchamps

De eerste keer met camping! Het beviel goed. Wij hadden 4 personen tent (freecamp), Remouchamps. Er is een koelkast en kookplaat in de tent.En een groot speelt veld ernaast. Het was prima tent... De eerste keer met camping! Het beviel goed. Wij hadden 4 personen tent (freecamp), Remouchamps. Er is een koelkast en kookplaat in de tent.En een groot speelt veld ernaast. Het was prima tent dichtbij water, goede ligging. Alleen het water pijl is te laag, geen kano of kayak moegelijk.

Mar

Alles keurig geregeld en duidelijk

Annemiek

Gemiddeld

Reactie Vodatent:

Bedankt voor uw reactie. Mag ik u vragen wat er niet naar wens was? Dan kunnen wij kijken wat wij kunnen verbeteren. Alvast bedankt.

Ida

Wij stonden op camping Blauw in Sint Nicolaasga met twee volwassenen en drie kinderen. Heel mooie tent en heel leuke camping!

Paulien

We stonden op camping Scherpenhof. Camping viel tegen.
Mooie tent op een verkeerde camping.

E.E.

Heerlijk geslapen in de Safaritent in Doetinchem camping de Wrange. Matrassen zijn goed, heerlijke loungebank buiten, praktisch en voldoende meubilair verder. Goed over opberg- en... Heerlijk geslapen in de Safaritent in Doetinchem camping de Wrange. Matrassen zijn goed, heerlijke loungebank buiten, praktisch en voldoende meubilair verder. Goed over opberg- en opvangmogelijkheden nagedacht. Als er volgend jaar een douche en wc cabine naast de tent staan, komen we zeker terug.

R. Westerlaken

6 persoons safaritent op Rhedense meren.
Enorm naar ons zin gehad en tent is in orde.