Vodatent

Marjan

Hele prettige safaritent (6-persoons) op camping Gorishoek in Zeeland. We waren met 4 personen dus hadden alle ruimte. Sfeervol ingericht, prima bedden, van alle gemakken voorzien. De vaatwasser was... Hele prettige safaritent (6-persoons) op camping Gorishoek in Zeeland. We waren met 4 personen dus hadden alle ruimte. Sfeervol ingericht, prima bedden, van alle gemakken voorzien. De vaatwasser was heel erg fijn ook!

Enkele verbeterpunten;
- de kaasschaaf is niet zo fijn
- de parasolvoet was niet zwaar/stevig genoeg, dus die waaide snel om
- iets meer messen, vorken en lepels zou fijn zijn. We waren nu met 4, maar met 6 grijp je snel mis.

Joana

Zeer leuk vakantie

Germonprez

Camping Sy

Des 2 Marguerittes

Héél leuke eerste ervaring. Hier vind je enkel rust en natuur ?. Gezellig bij een kampvuur met zicht op de zonsondergang. Sanitair is nog niet volledig op punt, maar dit hebben ze prima opgelost... Héél leuke eerste ervaring. Hier vind je enkel rust en natuur ?. Gezellig bij een kampvuur met zicht op de zonsondergang. Sanitair is nog niet volledig op punt, maar dit hebben ze prima opgelost door de gite open te stellen voor de 3 tenten op het domein.

Familie Buijs

Safaritent op camping Herperduin: prima tent, fijn dat alles gereed stond zodra we arriveerden. De tenten staan vrij dicht op elkaar, maar in ons geval was er een gezellige bezetting. Fijne manier... Safaritent op camping Herperduin: prima tent, fijn dat alles gereed stond zodra we arriveerden. De tenten staan vrij dicht op elkaar, maar in ons geval was er een gezellige bezetting. Fijne manier om het kamperen eens te proberen.
De camping is verder prima, sanitair binnen een minuut lopen en water aan hetzelfde veldje zijn handig.

Ans

Fijne, praktische en mooie tent. Inventaris en sanitair prima! Helaas viel camping Westerkwartier ons tegen. Constant verkeersgeluid van de nabijgelegen snelweg. Wel een mooi zwemmeertje, maar... Fijne, praktische en mooie tent. Inventaris en sanitair prima! Helaas viel camping Westerkwartier ons tegen. Constant verkeersgeluid van de nabijgelegen snelweg. Wel een mooi zwemmeertje, maar verder weinig te beleven voor gezin met oudere kinderen.

Jolanda

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij camping Horstmannsbos in een luxe safaritent met sanitair. De tent was ruim en netjes ingericht, van alle gemakken voorzien. Dit was onze eerste ervaring... Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij camping Horstmannsbos in een luxe safaritent met sanitair. De tent was ruim en netjes ingericht, van alle gemakken voorzien. Dit was onze eerste ervaring met glamping, maar zeker niet de laatste.

Ange

We hebben 4 nachten op vakantiepark Timmerholt in een super mooie tent overnacht. Ruim, compleet, netjes. Alleen het park zelf viel wat tegen. Maar in zo’n mooie omgeving namen we dat voor lief

Jaantje vd Biggelaar

We hebben twee weken in een safaritent op de Rammelbeek geslapen en het was ronduit fantastisch. Compleet ingericht, fijne bedden, het privesanitair had een fijne douche met voldoende druk en een... We hebben twee weken in een safaritent op de Rammelbeek geslapen en het was ronduit fantastisch. Compleet ingericht, fijne bedden, het privesanitair had een fijne douche met voldoende druk en een goede temperatuur. De camping en met name het animatieteam was heel leuk. De kinderen (8 & 10) hebben zich uitstekend vermaakt.

Fam. Rolf von den Baumen

Een week doorgebracht in een Sun Lodge (camping Bockenauer Schweiz). Op zich prima Sun Lodge, maar helaas aantal dingen kapot: vaatwasser, 1 gaspitje, deksel van koffiezetter, ontbrekende kastdeuren... Een week doorgebracht in een Sun Lodge (camping Bockenauer Schweiz). Op zich prima Sun Lodge, maar helaas aantal dingen kapot: vaatwasser, 1 gaspitje, deksel van koffiezetter, ontbrekende kastdeuren (dit alles al langere tijd volgens eigenaar camping en krijgt naar eigen zeggen geen respons van Vodatent). Sun Lodge is niet echt ingericht op verblijf met hele jonge kinderen (1,5 en 5), maar ging voor 1 wk prima. Jammer dat de veranda te klein is voor eettafel buiten. De salontafel (met glasplaat) was erg onhandig eten met gezin met kleintjes en binnen eten was te warm en vrij krap.
Bedden waren best goed. Douche prima. Jammer dat de geiser(!?) regelmatig tijdens douchen uitviel.
De keukeninventaris was compleet en prima.
Helaas was het ook niet heel erg schoon: enorm veel haren in doucheputje waardoor douche slecht doorliep; vieze matrasbeschermers (bij aankomst zaten er haren en vlekken op). Erg laconieke reactie van campingeigenaar. Jammer.
Zwembad werd schoongemaakt door gasten die daar toevallig ervaring mee hadden (campingeigenaar heeft dit niet). Restaurant (afhaal) is prima eten, maar qua organisatie laat het te wensen over.
Toch wel een fijn verblijf gehad, omdat we ook mazzel hadden met het weer. Mooie uitvalsbasis voor uitstapjes. Omgeving is prachtig!
Als we nog eens terug zouden gaan, dan zouden we met kinderen kiezen voor een safaritent met sanitair.