Vodatent

Lisa

We hebben een aangenaam verblijf gehad in onze safaritent in camping Olympia. Bovendien ook een leuke ligging aan een riviertje!

Olga van de Velde

Boeking prima, camping minder. Afstand tot toiletgebouw erg groot (5min. lopen) en erg weinig douches en toiletten voor de hoeveelheid gasten.

Paul

Heerlijke vakantie gehad met Vodatent in de Ardennen. Camping Sy is erg gezellig en de tent is van alle gemakken voorzien.

Declercq Annelies

Alles heel goed en correct verlopen. De tent was super!

Wendy Peeters

Erg comfortable tent, stoere look en fijne materialen. Ik wil volgend jaar weer!

Inge. G.

Goed, vakantie van Zweden moeiteloze omzetting ( vanwege corona)naar België. Zelfs persoonlijk contact (zeer vriendelijk) met me opgenomen omdat ik maar geen beslissing nam. Dus niet laten verlopen.... Goed, vakantie van Zweden moeiteloze omzetting ( vanwege corona)naar België. Zelfs persoonlijk contact (zeer vriendelijk) met me opgenomen omdat ik maar geen beslissing nam. Dus niet laten verlopen. Super bedrijf. Grt. Inge

T, J en D

Top! Camping dal van de Mosbeek in Mander ??

Arjan

Handige site, bij de boeking was de verkeerde datum doorgegeven aan de camping. Gelukkig was de camping alert genoeg en heeft het telefonisch opgelost.

Familie uit Nederland

De tenten stonden helaas veel te dicht op elkaar en volledig op het noorden (dus geen zon). Jammer van de mooie tenten, maar in combinatie met een volle volks camping was het een grote tegenvaller.

Reactie Vodatent:

Goedemiddag familie van Keulen,
Goedemiddag familie van Keulen,
bedankt voor uw feedback en wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Mag ik u vragen om welke camping dit gaat? Dan kunnen wij kijken wat we kunnen verbeteren. Alvast bedankt.
Team Vodatent

A Bodmann

Fijne tent met alles wat je nodig hebt