Prachtige zeer ruime tent, goed bed, goed uitgeruste keuken
Reactie Vodatent:
Bedankt voor de review! Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad op Eurocamping Vessem!
Bedankt voor je review over Vodatent en Camping Spineuse! We gaan even naar de schoonmaak en inventaris kijken! Fijn om te horen dat jullie toch een leuke vakantie hebben gehad!
Bedankt voor de review over Vodatent de Rammelbeek! Jammer dat er geen klik was met de andere campinggasten, maar wel fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad!
Bedankt voor de positieve en eerlijke review! Dat stellen we op prijs! We gaan kijken wat we hieraan kunnen verbeteren en we hopen je alsnog op een andere camping terug te zien! Fijn om te lezen dat...
Vodatent staat door weer en wind voor je klaar! Alleen jammer van de kussens! Bedankt voor de mooie review!
Bedankt voor je review! Leuk dat je het naar je zin hebt gehad op Eurocamping Vessem. Alleen jammer van de regen!
Bedankt voor je eerlijke reactie. We vinden het vervelend dat de vakantie zo is verlopen en dat er geen zwembad was. Dit kwam ook voor ons als een verrassing. We zijn met de camping in gesprek en we...
Bedankt voor de review! Fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad op Goolderheide
Bedankt voor de mooie complimenten en de review! Leuk om te lezen dat jullie veel plezier hebben gehad op Bockenauer Schweiz en omgeving!
Bedankt voor de mooie review met nuttige tip! Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad op Val d'Or. Tot de volgende keer!