Vodatent

Onze Safaritent voor 6 personen was helemaal naar onze zin. Mooi, proper en stevig waardoor we zonder zorgen konden kamperen. Onze kindjes voelden zich er meteen thuis.

Reactie Vodatent:

Vakantie voor het hele gezin noemen wij dat! Leuk dat jullie een fijne vakantie hebben gehad op Les Bouleaux

Roel

Heerlijk ruime tent, van alle gemakken voorzien

Reactie Vodatent:

Bedankt voor de review over de Rammelbeek

Anneke Janssen

Makkelijk met boeken. De tent zelf was op zich prima, alleen het servies en bestek was smerig.

Reactie Vodatent:

Jammer om te horen dat het servies niet goed schoongemaakt was. Heb je dat ook bij de camping aangegeven? Fijn om te horen dat jullie verder een mooie vakantie gehad hebben.

Van den boogaart

Ideale tent als je op vakantie bent in eigen land en het weer laat het weer eens afweten. Het keukengerei is meer dan compleet. De bedden slapen fijn. Veel zitmogelijkheden die voor langere mensen... Ideale tent als je op vakantie bent in eigen land en het weer laat het weer eens afweten. Het keukengerei is meer dan compleet. De bedden slapen fijn. Veel zitmogelijkheden die voor langere mensen iets minder comfortabel zijn als je een avondje spelletjes gaat spelen bijvoorbeeld.

Reactie Vodatent:

Bedankt voor de review over Eurocamping Vessem. Fijn om te lezen dat jullie ondanks het weer een leuke vakantie hebben gehad. We gaan even kijken naar het zitcomfort voor lange mensen.

Safaritent was netjes verzorgd en schoon.
Leuke veranda met sfeerlampjes voor ‘s avonds.
Alles wat we nodig hadden stond er.

Reactie Vodatent:

Alles voor een beetje extra sfeer! Leuk dat jullie het naar jullie zin hebben gehad op Le Roptai. Bedankt voor het schrijven van een review!

Peter Verhoeven

Geweldige camping met hele nette safaritenten in vakantiepark Herpenduin. De beheerder, zij, is ook geweldig.

Reactie Vodatent:

Bedankt voor de review! Leuk om te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad op Herperduin!

Grietje

Het is echt goed geregeld. De tenten zijn mooi en netjes en alles zit er in. Ik zou het zeker aan bevelen

Reactie Vodatent:

Bedankt voor de review! Leuk dat jullie en mooie vakantie hebben gehad op Camping 't Veld!

M. van der Aa

Weekje in een geweldige safari tent verbleven. Kamperen met net wat extra luxe, wat geweldig! Mooie en efficiënte indeling en inrichting. Vodatent is zeker een aanrader, alles is snel en makkelijk... Weekje in een geweldige safari tent verbleven. Kamperen met net wat extra luxe, wat geweldig! Mooie en efficiënte indeling en inrichting. Vodatent is zeker een aanrader, alles is snel en makkelijk geboekt!

Reactie Vodatent:

Bedankt voor de leuke review! Goede vakantie gehad op Hendriks Wijkje zo te lezen!

M.Tel

Heerlijke week gehad in Zuid Limburg camping Gronselenput. Mooie tent alles aanwezig. Alleen de matrassen van het bed waren keihard. Dat was het enigste minpuntje.

Reactie Vodatent:

Bedankt voor de 2 mooie reviews! Hopelijk hebben de matrassen geen zere rug opgeleverd. We gaan er even naar kijken!

Camping Val d'Or is een kleinere maar gezellige camping in Luxemburg. De safaritent was prima in orde, enkel het bestek was onvolledig en ook niet netjes achtergelaten door vorige kampeerders. De... Camping Val d'Or is een kleinere maar gezellige camping in Luxemburg. De safaritent was prima in orde, enkel het bestek was onvolledig en ook niet netjes achtergelaten door vorige kampeerders. De uitbaters van de camping zijn zeer vriendelijk en ook een extra nacht bijboeken via Vodatent was geen enkel probleem. Luxemburg is een zeer mooie streek, echter was de camping gelegen naast een treinspoor. Alsnog was het een fijne 1ste ervaring om te kamperen.

Reactie Vodatent:

Bedankt voor de leuke review over Val d'Or. We gaan even kijken wat er mis is gegaan met het bestek! Leuk om te lezen dat jullie een goede vakantie hebben gehad in Luxemburg!