Vodatent

dibbets

Wij verbleven in een safaritent op locatie camping confluence belgie. leuke gezellige kkeinschalige camping. prima locatie. goede voorzieningen en prima tent. is zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie Vodatent:

Bedankt voor de review en leuk om te lezen dat je een leuke vakantie hebt gehad op Confluent. We gaan je reactie ook doorgeven aan de camping!

Barry Blokhuijs

Het boeken van de tent ging soepel en zelf een late reservering van een paar dagen voor vertrek ging prima.

Reactie Vodatent:

Bedankt voor de review Barry. Ja, vooral voor de spontane vakantiegangers willen wij er ook zijn!

Han

De ingerichte tenten zijn groot en voorzien van alle comfort. Zeker voor korte vakanties (of weekend weg) erg handig en makkelijk. Het enige wat wij als verbetering zien is het beter winddicht... De ingerichte tenten zijn groot en voorzien van alle comfort. Zeker voor korte vakanties (of weekend weg) erg handig en makkelijk. Het enige wat wij als verbetering zien is het beter winddicht (mogelijk) maken van de tenten en daarmee ook de slaapcabine dichter maken met bv. gaas tegen o.a. muggen.

Tania

Aangenaam en super leuk verblijf👍

Mooie, ruime en nette safaritent gehuurd via vodatent. Het was een topvakantie!

Leuke vakantie gehad, mooie tent, kinderen vonden het tof. Voldoende te doen in de omgeving

We hebben op Camping de Watertoren een safaritent via Vodatent gehuurd.
Deze tent was erg ruim en van alle gemakken voorzien.

Reactie Vodatent:

Bedankt voor jullie positieve beoordeling. Altijd leuk om te werken dat gasten tevreden zijn over ons product. Hopelijk mogen we jullie nogmaals welkom heten op één van onze campings.

Prima vakantie gehad met Vodatent. Glamping in een mooie safaritent op een camping in Nederland.

Reactie Vodatent:

Dank je wel voor deze leuke beoordeling. Hopelijk zien we je volgend jaar weer in één van onze safaritenten.
Met gastvrije groet,
De reisspecialisten van Vodatent

Fijn verblijf gehad, goede service van het personeel op de camping. Erg goed geholpen door de medewerkster van Vodatent toen ik mijn boekingsgegevens kwijt was.

Fam. Wilbrink

We hebben als gezin een supervakantie gehad op een supercamping in een supertent!