Ben tevreden over wijze van onderzoek en bespreking van de behandeling, het maken van de slippers. Heb wel mijn twijfels over het gebruikte materiaal van de zooltjes. Ze zijn erg hard waardoor in de...Ben tevreden over wijze van onderzoek en bespreking van de behandeling, het maken van de slippers. Heb wel mijn twijfels over het gebruikte materiaal van de zooltjes. Ze zijn erg hard waardoor in de holte van een voet een pijnlijke eeltknobbel is ontstaan. Dat is wel verholpen met aanpassing van de zooltjes maar de eeltknobbel blijft. Na 8 weken moet ik nog elke dag "op gang komen " met de zooltjes. Misschien was iets zachter materiaal geschikter geweest voor mij.
Deskundig, rustig en doelgericht.
janny
Het is altijd fijn om nar mijn podotherapeut te gaan.De persoonlijke aandacht is super en de behandeling loopt ook altijd ongedwongen en is gemoedelijk.
Merk nog geen verschillen
Deskundig en opgewekt.
Lucy S
Ik word gehoord, fijn persoonlijk contact. Ondanks hun goede zorg is dankzij een fout van een arts die niet naar de podotherapeute wilde luisteren een teen geamputeerd. Kreeg van de podo echt goede...Ik word gehoord, fijn persoonlijk contact. Ondanks hun goede zorg is dankzij een fout van een arts die niet naar de podotherapeute wilde luisteren een teen geamputeerd. Kreeg van de podo echt goede begeleiding en hulp. Ik ben heel blij met de podotherapeute die ik vast heb.
P
Omdat de zooltjes hebben geholpen en ik geen pijnklachten meer heb.
Karin Lucassen
Altijd aandacht goede adviezen ik mag meedenken en zij diana is deskundig top podotherapeut wil geen andere meer
Rita Bos
Er is wel moeite gedaan om mij zo snel mogelijk aan een paar steunzolen te helpen.