Erg veel pijn tijdens het dragen van de zolen, snerpende pijn na een uur lopen. Zolen werden in een zak meegegeven zonder te passen of te laten zien.
Ik ben goed geholpen
Jennie
Een erg fijne praktijk. Reageren snel. Kon snel terecht en afspreken in de avonduren en weekend. Super voor iemand die 40 uur werkt. Tevens slippers laten maken van de steunzolen. Eindelijk in de...Een erg fijne praktijk. Reageren snel. Kon snel terecht en afspreken in de avonduren en weekend. Super voor iemand die 40 uur werkt. Tevens slippers laten maken van de steunzolen. Eindelijk in de zomer geen dichte schoenen meer aan.
Luisterde goed,werkte keurig,gaf hele goeie adviezen
Claas
Volledig tegemoet gekomen aan de hulpvraag, met advies én daad. Duidelijke uitleg en delen van resultaten van de testen en wat dat betekent.
Doordat de podoloog goed naar mij heeft geluisterd kon zij direct een plan van aanpak maken. Dit gaf mij een goed gevoel over het herstelperiode en mogelijkheden voor in de toekomst. Door aangepaste...Doordat de podoloog goed naar mij heeft geluisterd kon zij direct een plan van aanpak maken. Dit gaf mij een goed gevoel over het herstelperiode en mogelijkheden voor in de toekomst. Door aangepaste steunzolen is mijn houding enorm verbetert en de klachten van heup-, rug- en voet zeer vermindert.
Nog erg vroeg om de resultaten echt al te bekijken. Wat we tot nu toe hebben gezien is goed.
Duidelijk en deskundig
Ria
Ze nam ruim te tijd tijdens de afspraak en bij het ophalen van de zolen ook!
Goede begeleiding. Goede uitleg bij de onderzoeken. Serieus genomen worden.