Vogelverschrikker bleef niet hangen / slechte bevestiging met stokje / binnen 1 dag weggewaaid. €15 euro en een illusie armer. Gelukkig werd ik gebeld door de eigenaar en kreeg ik netjes een nieuwe...Vogelverschrikker bleef niet hangen / slechte bevestiging met stokje / binnen 1 dag weggewaaid. €15 euro en een illusie armer. Gelukkig werd ik gebeld door de eigenaar en kreeg ik netjes een nieuwe nepkraai toegestuurd.
Marie-Louise
Ekster gekocht en het lijkt te werken! Ziet er in werkelijkheid beter uit dan op de foto.
Karin van Waayenburg
Chiel Meindertsma
Josien Stelpstra
Had verkeerde levering na bestelling binnen gekregen. Ik heb telefonisch contact opgenomen met uw bedrijf. Helaas vond ik dat gesprek onprofessioneel. Deze mevrouw was ongeduldig, luisterde niet...Had verkeerde levering na bestelling binnen gekregen. Ik heb telefonisch contact opgenomen met uw bedrijf. Helaas vond ik dat gesprek onprofessioneel. Deze mevrouw was ongeduldig, luisterde niet goed waardoor ze het niet begreep. Het gesprek werdt vanaf haar kant snel afgekapt en ze gaf aan dat ik een mail moest sturen met foto. Dit gedaan waarna ik contact met een andere medewerker kreeg middels mail. Deze had geïnformeerd en heeft adequaat encnetjes de situatie afgehandeld. Super service uiteindelijk.
Dirk Verschueren
Aankoop Platinum Blauw vogelwerende gel