Top service en snel en goed verpakt makkelijk betalen
F.Schouten
Snelle service
mts venhuis-Luijerink
Prima bestelling en prima levering
Besteld, 2 uilen. Ontvangen 1 uil. Gebeld en vriendelijk werd mij beloofd, dat men de 2e uil zou sturen. 2 dagen later ontving ik de 2e uil. Netjes opgelost!
Om eenden te verjagen een watersproeier gekocht, werkte niet maar volgende dag stonden ze voor de deur om het op te lossen.
Ekstert
Wij hebben overlast van eksters en hebben Van Dree om advies gevraagd. We kregen 3 tips waarvan 2 met eigen middelen waren uit te voeren en één tip was het hangen van 2 nepkraaien in de boom....Wij hebben overlast van eksters en hebben Van Dree om advies gevraagd. We kregen 3 tips waarvan 2 met eigen middelen waren uit te voeren en één tip was het hangen van 2 nepkraaien in de boom. Dat werkt perfect. Super goed advies, snelle levering en prettig contact.
Goed.
john buizen
Prima materiaal en snel geleverd
De bezorging wordt verzorgd door DHL. Onze bezorger komt tussen 9 en 15 h... Dat doen andere koeriers beter.