Nathalie is een hele enthusiaste en gemotiveerde leerares, ze heeft me heel erg geholpen
De Volksuniversiteit Den Haag en de cursus Deens die ik daar gevolgt heb voldeed volledig aan mijn verwachtingen.
Het boek is niet geschikt voor een beginnerscursus. Een aantal cursisten zijn afgehaakt door de moeilijkheidsgraad. Met voorkennis van de Russische taal is het wel te doen. Met behulp van...Het boek is niet geschikt voor een beginnerscursus. Een aantal cursisten zijn afgehaakt door de moeilijkheidsgraad. Met voorkennis van de Russische taal is het wel te doen. Met behulp van internet en vele uren studie is het niveau bij te houden.
Het boek is heel goed maar de tijd is niet genoeg. De cursus zal langer moeten zijn.
Arno van Heerde
Super leuk om iets nieuws te leren in een fantastisch goede ICT omgeving die hybride lessen ook mogelijk maakt. Goede docenten en top locatie.
Martin
Goede locatie en accomodatie, prettige manier van lesgeven.
De communicatie is goed, het gebouw waar de lessen plaatsvinden ook.
Zeer goed! Ik ben heel blij met deze mogelijkheid om les te krijgen in de noorse taal
Mijn algemene ervaring is positief: uitgebreid aanbod aan cursussen
Marcel
Zoals uit bovenstaande blijkt ben ik echt alleen maar positief.