Ik heb een positieve ervaring met de Volksuniversiteit Den Haag. Na een instaptoets te hebben gemaakt, hebben zij mij goed geholpen bij het inschatten van mijn instapniveau. De lessen worden...Ik heb een positieve ervaring met de Volksuniversiteit Den Haag. Na een instaptoets te hebben gemaakt, hebben zij mij goed geholpen bij het inschatten van mijn instapniveau. De lessen worden op een prettige manier gegeven. Grammatica en spreekvaardigheid wisselen elkaar goed af.
Ik heb de locatie Zandvliet ervaren als prettig en gezellig, met koffie en praatje, een mooi gebouw, een fijn lokaal en inspirerende docenten. Voor mij een leuke doorstart van schilderen naar...Ik heb de locatie Zandvliet ervaren als prettig en gezellig, met koffie en praatje, een mooi gebouw, een fijn lokaal en inspirerende docenten. Voor mij een leuke doorstart van schilderen naar tekenen. Ook een fijne open sfeer in de groep, door de werkwijzen van de docenten, respectvol en mogelijkheden biedend voor beginners en gevorderden.
In het algemeen positief, mij verwachtingen zijn waargemaakt.
Zeer tevreden, goed toegankelijk en makkelijk bereikbaar.
Tevreden
Rob
De inschrijving en contacten vooraf waren zeer moeizaam. Gelukkig was de cursus erg goed en met een sympathieke groep deelnemers.
Marjolein
Mijn ervaringen zijn goed, e-mails worden snel en correct beantwoord. De telefonische bereikbaarheid is wat lastiger aangezien je maar op twee of drie dagen kunt bellen. Maar goed, ik geloof...Mijn ervaringen zijn goed, e-mails worden snel en correct beantwoord. De telefonische bereikbaarheid is wat lastiger aangezien je maar op twee of drie dagen kunt bellen. Maar goed, ik geloof dat bellen tegenwoordig ouderwets is.
Martina
Zeer tevreden altijd. Helaas zijn de tijden op dit moment voor mij niet handig