Ik heb de vorige cursus met veel plezier gevolgd. Wel zou het aantal cursisten per groep beter minder kunnen zijn. Vooral met veel nieuwe leerlingen is het moeilijk om nog voldoende begeleiding van...
Prima. Vooral de lessen en docent zijn top.
Goede organisatie. De indruk bestaat dat elders de leskosten soms lager liggen. Denk aan taalcursussen bij Universiteit Leiden en andere Volksuniversiteiten. Probleem is dan de reistijd daar naartoe.
Reactie Volksuniversiteit Den Haag:
Dank voor je review. Het vergelijken van cursusprijzen is niet altijd eenvoudig. Het hangt van veel factoren af (aantal lesuren, aantal cursisten, kwaliteit docent, locatie, etc.). Wij doen er alles...
Leuk om de Volksuniversiteit ontdekt te hebben. Mooi aanbod. Ik kom zeker nog een cursus doen!
Ik heb ook eerder cursussen gevolgd en ben best tevreden
ik vind de kwaliteit van de docenten indrukwekkend
Tijdens de lessen geen contact met de volksuniversiteit. Vertegenwoordiging van de uni zou eens kunnen komen kijken cq praten met cursisten ipv deze vragenlijst aan het einde
Reactie Volksuniversiteit Den Haag:
Dank voor je reactie. Op onze avondlocatie is iedere dag een collega aanwezig. We zullen ook vaker op de andere locaties ons gezicht laten zien!
Wel heel spijtig dat er geen enkele mogelijkheid is om een deel van de cursuskosten terug te krijgen, ook niet als er een dringende reden was om te stoppen.
Reactie Volksuniversiteit Den Haag:
Vervelend om te horen dat je de cursus moest stoppen. Wij kijken altijd naar mogelijke oplossingen.