Prettige omgeving. Misschien een tikkie oubollig maar daar hou ik wel van..
hedwig verkuil
Fijne plek om cursussen te volgen met een mooie tuin. Makkelijk toegankelijk en vriendelijke mensen bij de balie als je iets wilt vragen. Ik voel me er thuis
Nico
De Volksuniversiteit Utrecht biedt een breed pakket aan cursussen aan. De administratieve processen zoals inschrijving verlopen goed. De communicatie aan cursisten verloopt ook goed.
Prettig
Een prettige, ontspannen leeromgeving, centraal in Utrecht.
Heel prettig. Fijne sfeer en prachtige plek.
Matthijs
Prima algemene indruk. Echter liet de techniek vaak te wensen over, zoals via zoom online deelnemen was eigenlijk niet te doen vanwege het geluid. Daarnaast heb ik me flink geergerd aan...Prima algemene indruk. Echter liet de techniek vaak te wensen over, zoals via zoom online deelnemen was eigenlijk niet te doen vanwege het geluid. Daarnaast heb ik me flink geergerd aan het beleid van de Volksuniversiteit omtrent Corona en het gebruik van de corona-app. Vanwege dit beleid heb ik ook een tijd geen lessen willen volgen.