Peter van Ham

Over het algemeen redelijk tevreden maar gedurende eerste periode een dispuut gehad over de facturen ivm niet compleet geleverde accessoirres maar deze wel betaald. Tot op heden niet opgelost maar... Over het algemeen redelijk tevreden maar gedurende eerste periode een dispuut gehad over de facturen ivm niet compleet geleverde accessoirres maar deze wel betaald. Tot op heden niet opgelost maar ik heb het laten lopen.

KZ, brielle, 7

Geen, mails met de facturen en verder weinig contact.

Ad de Koning

Prima ervaring alles soepel en snel geregeld

Simone Hesselmans

De service was top, totdat ik mijn handtekening had gezegd. Ik moest zelf achter meer informatie over de levering aan gaan. Eenmaal toen de auto geleverd werd, ontbraken nog enkele accessoires die... De service was top, totdat ik mijn handtekening had gezegd. Ik moest zelf achter meer informatie over de levering aan gaan. Eenmaal toen de auto geleverd werd, ontbraken nog enkele accessoires die waren afgesproken. Na meerdere contact te hebben gehad de maanden daarna, nam ik de stap om naar de privat lease klantenafdeling te bellen. Deze adviseerde een mail te sturen. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen reactie.

Dit is de eerste keer dat ik een lease contract aan ga. Voordat ik mijn handtekening had gezegd was ik bang dat de goede service weg zou vallen omdat ik dan “binnen” zou zijn. Dit is naar mijn idee ook het geval geweest.

Maurits

Zeer goed en prettig

Ik word gek van de mails

Ingvar

Goed, echter kan je pas goed beoordelen als er iets onverwachts gebeurd.

Randy

Ik heb tot op heden geen slechte of nare ervaringen gehad. De medewerkers die ik gesproken heb waren allen erg vriendelijk en klantgericht.

Heb er behalve de auto er nog verder geen gebruik van mogen maken.

Goed, in de aanloopperiode onduidelijk vond ik het startbedrag. Dit omdat de leasetermijn niet begint op de eerste dag van de maand.
Persoonlijk zou ik liever 2 betalingen zien namelijk de...
Persoonlijk zou ik liever 2 betalingen zien namelijk de starttermijn 1e maand en apart een reguliere maandtermijn.