Lydia.verbraeken

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Volta Limburg Airco wel/niet aanbevelen?

Uitstekend

Wat viel u in positieve zin op?

Alles vakkundig en duidelijk geen

Gewoon in deze zin doorgaan.

Wij zijn al gewend aan de service van Volta voor de CV en voor de zonnepanelen, dus we kozen voor de airco ook voor Volta.

Wat viel u in positieve zin op?

zeer snelle reactie bij aanvraag en snelle plaatsing.

P.Reijns

Aflevering was bij mijn buurman. Was niet bekend bij installatiebedrijf. Die hebben flink moeten speuren. Na telefoontje met mij raadsel opgelost.

Informatie prima/Installatie vakkundig

Prima installatieteam

Het zou fijn zijn als de totale installatie ( van meterkast naar apparaat) door Volta geregeld zou kunnen worden.

Werkt prima. Goede installatie. Handig dat je er ook mee kunt verwarmen. Bespaart zo veel gas.
Nadeel dat ik zelf de aansluitkabel moest aanleggen.

Prettig apparaat.

Geen. Zeer tevreden.

Goede afspraken mee te maken, zowel voor offerte als leveren, plaatsen.

Wat viel u in positieve zin op?

Professioneel werken en netjes.

Timmermans

Goed werk

A Wissingh

Geen aanbetaling laten doen van een paar honderd euro vooraf in de vorm van een dure stroom aanleg die verplicht gesteld werd door de adviseur van volta
Verder de afvoer water niet goed...
Verder de afvoer water niet goed geregeld Elke dag moet een gieter die er onder staat leeg gemaakt worden elders in de tuin Dat is ‘s winters niet te doen ! Tip hoe dit pot te lossen ?

Omdat het een goede airco is een moderne

Wat viel u in positieve zin op?

Veel werk installeren maar toch redelijk snel gedaan

Reactie Volta NXT Airco:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We vinden het spijtig dat u het op deze manier heeft ervaren want wij gaan altijd voor een... Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We vinden het spijtig dat u het op deze manier heeft ervaren want wij gaan altijd voor een 10. Wellicht kunt u telefonisch contact op nemen om alsnog van de juiste advies te voorzien. Dit kunt u doen door te bellen met: 088-0278888.

arkadiusz

Lange implementa tieperiode

bevoegdheid

Reactie Volta NXT Airco:

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij streven ernaar u nog een lange periode goed van dienst te kunnen zijn. Dank voor de genomen tijd en moeite om een review te... Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij streven ernaar u nog een lange periode goed van dienst te kunnen zijn. Dank voor de genomen tijd en moeite om een review te schrijven.

Tips:
-duidelijke informatie op website plaatsen betreft het huren van airco's;
-medewerkers beter instrueren betreffend het huren van airco ('s);
-duidelijk communicatie naar klant...
Tips:
-duidelijke informatie op website plaatsen betreft het huren van airco's;
-medewerkers beter instrueren betreffend het huren van airco ('s);
-duidelijk communicatie naar klant betreft plaatsing, huur en wie betaalt welke kosten.
Wij hebben hebben voornamelijk contact gehad met Willems om duidelijkheid te verkrijgen betreft de stand van zaken.

fijn om een airco te huren

Wat viel u in positieve zin op?

samenwerking met de installateur: Willems was erg goed, informatief en meedenkend

Reactie Volta NXT Airco:

Bedankt voor het delen uw feedback over de informatieverstrekking van huur airco's. Wij zullen dit doorgeven aan de betreffende collega's om dit verder op te pakken. Tot een volgende keer weer!