Timmermans

Goed werk

A Wissingh

Geen aanbetaling laten doen van een paar honderd euro vooraf in de vorm van een dure stroom aanleg die verplicht gesteld werd door de adviseur van volta
Verder de afvoer water niet goed...
Verder de afvoer water niet goed geregeld Elke dag moet een gieter die er onder staat leeg gemaakt worden elders in de tuin Dat is ‘s winters niet te doen ! Tip hoe dit pot te lossen ?

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Volta Limburg Airco wel/niet aanbevelen?

Omdat het een goede airco is een moderne

Wat viel u in positieve zin op?

Veel werk installeren maar toch redelijk snel gedaan

Reactie Volta NXT Airco:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We vinden het spijtig dat u het op deze manier heeft ervaren want wij gaan altijd voor een... Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We vinden het spijtig dat u het op deze manier heeft ervaren want wij gaan altijd voor een 10. Wellicht kunt u telefonisch contact op nemen om alsnog van de juiste advies te voorzien. Dit kunt u doen door te bellen met: 088-0278888.

arkadiusz

Lange implementa tieperiode

bevoegdheid

Reactie Volta NXT Airco:

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij streven ernaar u nog een lange periode goed van dienst te kunnen zijn. Dank voor de genomen tijd en moeite om een review te... Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij streven ernaar u nog een lange periode goed van dienst te kunnen zijn. Dank voor de genomen tijd en moeite om een review te schrijven.

Tips:
-duidelijke informatie op website plaatsen betreft het huren van airco's;
-medewerkers beter instrueren betreffend het huren van airco ('s);
-duidelijk communicatie naar klant...
Tips:
-duidelijke informatie op website plaatsen betreft het huren van airco's;
-medewerkers beter instrueren betreffend het huren van airco ('s);
-duidelijk communicatie naar klant betreft plaatsing, huur en wie betaalt welke kosten.
Wij hebben hebben voornamelijk contact gehad met Willems om duidelijkheid te verkrijgen betreft de stand van zaken.

fijn om een airco te huren

Wat viel u in positieve zin op?

samenwerking met de installateur: Willems was erg goed, informatief en meedenkend

Reactie Volta NXT Airco:

Bedankt voor het delen uw feedback over de informatieverstrekking van huur airco's. Wij zullen dit doorgeven aan de betreffende collega's om dit verder op te pakken. Tot een volgende keer weer!

Arts

Beter instrueren na installatie

Prijs is aanzienlijk hoger dan bij andere leverancier met zelfde apparaat

Goede montage

Reactie Volta NXT Airco:

Fijn om te horen dat de installatie van de airco goed is verlopen. Wij doen ons best om onze service te beteren om u ook na de aankoop op weg te helpen. Mocht u nog gerichte vragen hebben over de... Fijn om te horen dat de installatie van de airco goed is verlopen. Wij doen ons best om onze service te beteren om u ook na de aankoop op weg te helpen. Mocht u nog gerichte vragen hebben over de installatie zijn wij te bereiken op 088-027 8920.

Voorlichting over evt. Nodige vergunningen.

Goede ervaring.

Netjes gewerkt

Reactie Volta NXT Airco:

Hartelijk dank voor het delen van deze feedback. Wij doen ons best om de klanten zo goed mogelijk te informeren over de vergunningen. Helaas zijn er veel verschillen en veranderingen per gemeente om... Hartelijk dank voor het delen van deze feedback. Wij doen ons best om de klanten zo goed mogelijk te informeren over de vergunningen. Helaas zijn er veel verschillen en veranderingen per gemeente om alles goed bij te houden maar wij proberen onze voorlichting te verbeteren wij wij kunnen.

Wim en Wilma Huggers-Manders

Mijn airco is later geleverd als gepland, wat nadelig was dat ik een vrije dag genomen had voor de montage, en net die ochtend bellen ze om de afspraak te verzetten omdat nog niet alles gelevrd was,... Mijn airco is later geleverd als gepland, wat nadelig was dat ik een vrije dag genomen had voor de montage, en net die ochtend bellen ze om de afspraak te verzetten omdat nog niet alles gelevrd was, kost mij een vrije dag, die niet nodig was geweest als Volta mij een dag ererder op de hoogte had gebracht. Dus tip bij wijzigingen breng de klant tijdig op de hoogte.

Buiten beschouwing gelaten welk type, maar meer op grond van klantenbehandeling, ondanks dat de airco later als gepland is geinstalleerd, is het zorgvuldig gedaan door kwaliteit te leveren van... Buiten beschouwing gelaten welk type, maar meer op grond van klantenbehandeling, ondanks dat de airco later als gepland is geinstalleerd, is het zorgvuldig gedaan door kwaliteit te leveren van vakkundige mensen, die vriendelijk ons te woord stonden.

Wat viel u in positieve zin op?

Vreindelijke monteurs, alles ging in overleg, en uiteindelijk was alles netjes opgeruimd en opgeleverd.

Beste familie Huggers-Manders,
Beste familie Huggers-Manders,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Vervelend om te horen dat u wegens miscommunicatie een extra vrije dag heeft opgenomen. Wij zullen uw feedback doorgeven aan de desbetreffende afdeling.

Ronald Kerpershoek

Kijk nog eens kritisch naar jullie processen v.w.b. klantgerichtheid en leveringsafspraken. Ik heb werkelijk bij alle stappen zelf het initiatief moeten nemen en jullie moeten benaderen c.q. moeten... Kijk nog eens kritisch naar jullie processen v.w.b. klantgerichtheid en leveringsafspraken. Ik heb werkelijk bij alle stappen zelf het initiatief moeten nemen en jullie moeten benaderen c.q. moeten rappeleren. De totale doorlooptijd van informatie aanvraag tot voltooide installatie was 4 (!) maanden.

Zeer slechte en trage afhandeling

Wat viel u in positieve zin op?

Eerlijk gezegd: eigenlijk niets, met uitzondering van de correcte en vriendelijke benadering van de telefonische contacten met de Volta klantenservice.

Beste meneer Kerpershoek,
Beste meneer Kerpershoek,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We vinden het spijtig dat u het op deze manier heeft ervaren want wij gaan altijd voor een 10. Wij gaan kijken hoe we de communicatie intern gericht op de installatie kunnen verbeteren.

Interne communicatie tussen volta en installatie verbeteren

apparaat is goed verbetering nodig bij installatiebedrijven maken door tijdsdruk onnodig fouten

snelle levering mogelijk

Reactie Volta NXT Airco:

Beste, bedankt voor het delen van uw feedback. Wij streven er naar om ten alle tijde onze service te verbeteren.

Jean-Paul Rila

Neem een techneut mee die beter kan beoordelen welk systeem het beste is voor de gevraagde situatie

De eerste offerte was voor een systeem waarbij maar een van de twee kamers gekoeld werd. Wel een goede oplossing geboden door dit systeem te vervangen door een ander dat wel naar behoren werkt.

Wat viel u in positieve zin op?

Externe partij die de installatie heeft gedaan was zeer professioneel en vriendelijk

Beste meneer Rila,
Beste meneer Rila,
Hartelijk dank voor uw feedback en het spijt ons dat we niet aan de verwachtingen hebben voldaan. We zullen de feedback terugkoppelen richting de adviseur om dit in de toekomst te voorkomen.