Misschien n sms-je om de tijd aan te geven. Nu heb ik ruim 3 u gewacht

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service, komen snel als er iets is

Aardig personeel

Paul Roncken

N.v.t.

Goede service en vakmanschap

De benadering

?

Wij hebben het al heel lang, zijn zeer tevreden.

Wat viel u in positieve zin op?

Aan de telefoon een heel vriendelijke mevrouw.
Monteur een hele vriendelijke man en heeft daarna ook goed uitgelegd wat hij heeft gedaan.

M willen

Nvt

Van afspraak tot afhandeling correct verlopen

Prettige afhandeling

Ga zo door

Aardig en netjes uitgevoerd

Duidelijkheid

Borner

Wel aanbevelen, correcte en kundige monteur!

Kundigheid en bekwaamheid!

klantvriendelijk en betrouwbaar

vriendelijk

Geen, alles prima.

Goed product, correcte en super vriendelijke service, zowel telefonisch als persoonlijk!

Professioneel en vriendelijk

Lisanne Kamps

Top service!

Vriendelijke medewerkers en behulpzaam

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en onderhoudscontracten. Uw complimenten over de betrouwbaarheid van onze... Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en onderhoudscontracten. Uw complimenten over de betrouwbaarheid van onze leverancier, kennis en vakmanschap, persoonlijk advies, snelheid en levering, en de prijs/kwaliteit verhouding worden zeer gewaardeerd.
Het is geweldig om te horen dat onze vriendelijke en behulpzame medewerkers een positieve indruk op u hebben gemaakt. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, staan wij altijd voor u klaar.
Team VoltaNXT