Ineke

Mooi product en prima service!

Duidelijke website, klantgericht en ideaal dat je je eigen bezorgdag uit kan kiezen.

Konings

Voor het bestellen van onze deur, goede telefonische informatie gekregen. ruim op tijd aangegeven wanneer de deur geleverd zou worden. dit ook perfect nagekomen. vriendelijke bezorger. we hebben nu... Voor het bestellen van onze deur, goede telefonische informatie gekregen. ruim op tijd aangegeven wanneer de deur geleverd zou worden. dit ook perfect nagekomen. vriendelijke bezorger. we hebben nu een prachtige deur van goede kwaliteit!!!

zie bovenstaande info

Familie van Gent

Tjee...top hoor!

Heldere informatie over producten. Met foto altijd handig!

Judith

Top levering

Snelle levering duidelijke tijd. Goede service met afleveren gewoon helemaal naar binnen gebracht.

Ronald

Goede kwaliteit en levering

Kwaliteit

Prima : doet wat het beloofd.

prijs kwaliteit verhouding en afspraken nakomen

Alain Benoist/ABTS-Onderhoud

Zeer goed

9 svedex binnendeuren besteld, duidelijke beschrijving mbt inmeten, per whatsapp contact gehad over extra opties (extra geluiddemende deur). Op aanraden per email hiervoor een offerte aangevraagd.... 9 svedex binnendeuren besteld, duidelijke beschrijving mbt inmeten, per whatsapp contact gehad over extra opties (extra geluiddemende deur). Op aanraden per email hiervoor een offerte aangevraagd. Na het bestellen was er goede communicatie over de verwachtte levertijd. De deuren waren eerder klaar dan verwacht, er werd netjes gebeld of wij deze dan ook eerder wilden ontvangen. Aardige chauffeur (jack) die op de dag van afleveren, zoals afgesproken, belde wanneer hij verwachtte voor de deur te staan (dus niet een dag wachten op de levering).
De deuren ophangen was een fluitje van een cent. Gaten voor de scharnieren zijn bij Svedex voorgeboord en het slot is al geplaatst. Kwestie van paumelle scharnieren indraaien en een mooie deurkruk uitzoeken en bevestigen.

Al met al een prima ervaring met dit bedrijf.

Goed bereikbaar, duidelijk, goede communicatie, nette levering

Andor zaborszky montes bouw

Goede degelijke deuren massieve kern van vurenhout tegen een scherpe prijs snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Remco

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Vragen per mail worden snel en persoonlijk beantwoord, productfouten worden zonder gedoe snel opgelost. Netjes geprijsd.