E. Velgersdijk

Deuren en kozijnen besteld en keurig netjes op de aangevraagde dag bezorgd.

Uitstekend geholpen bij het beantwoorden van wat vragen over de kozijnen.

J. Sijens

keurig afgeleverd. vriendelijke bezorger

N Pel

Helemaal goed, mooie prijs, goede site, nauwkeurige communicatie en planning en prachtige producten. Owja en top service met afleveren.

Peter Ellemans

Goede website met veel bruikbare informatie.
Na bestelling ook snel bericht via de mail. Deuren zijn op tijd geleverd.

Goede info op website

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Bedankt voor je tijd om deze positieve reactie te schrijven. Wordt zeer gewaardeerd door ons hele team!

Tom

Ik heb het bedrijf als zeer prettig en professioneel ervaren. Zowel van de mailtje vooraf en nadien als van de levering.

Gemak van de website
Goede informatie

Peter ter Beek

Ik kan maar 1 woord gebruiken....TOP.
Ik kan maar 1 woord gebruiken....TOP.
Voor ik ging bestellen heb ik gebeld om te laten checken of de deur inderdaad op voorraad was, ik werd binnen drie minuten terug gebeld en jawel....hij was er.
Meteen online besteld en ik kreeg een correcte eerste leverdatum aangeboden, gelijk aan de belofte die op de site stond dus geweldig.
Eindelijk een bedrijf wat adverteert met de waarheid en niet met een lokkertje.

Snelle en uiterst correcte service.
Eerlijk en betrouwbaar

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Bedankt voor je tijd om deze reclame commercial te schrijven.
Ik zou het zelf niet beter kunnen :-)
Heel veel plezier met je nieuwe deur .
Manager...
Bedankt voor je tijd om deze reclame commercial te schrijven.
Ik zou het zelf niet beter kunnen :-)
Heel veel plezier met je nieuwe deur .

Leestemaker

Vlotte service

Als je verkeerde orders plaats , na 1 mail alles weer goed komt

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Bedankt voor je tijd om deze positieve reactie te schrijven.

Bouwbedrijf J&D

Goede en duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Hopelijk tot de volgende bestelling.
Manager...
Hopelijk tot de volgende bestelling.

werner kormelink

Onze ervaring is zeer goed. de deur was precies zoals besteld en ook de aflevering was stipt op tijd. ik zou voordeeldeuren dan ook zeker aanraden: bijzonder ruime keuze ook aan deuren en wat daar... Onze ervaring is zeer goed. de deur was precies zoals besteld en ook de aflevering was stipt op tijd. ik zou voordeeldeuren dan ook zeker aanraden: bijzonder ruime keuze ook aan deuren en wat daar bij hoort.

uitstekende keuzes, uitstekende afhandeling

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Veel plezier met je prachtige nieuwe voordeur.
Manager...
Veel plezier met je prachtige nieuwe voordeur.

Buwalda

Fijn goede en informatieve website. Hele vriendelijke bezorger en de bestelling is met zorg ingepakt.

Duidelijk omschrijving met goede alternatieven. En goede uitleg van de gevraagde informatie.

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Bedankt voor je tijd om deze positieve reactie te schrijven over de website en aflevering van de bestelling. Wordt zeer gewaardeerd door ons hele team!