D.Diersema

Stipte en keurige levering.
De chauffeur (Marcel v.d. Laan) tipte mij, tijdens een gesprek, over de schuifdeuren.
Een waardevolle tip.

Snelle levering met zorg bezorgd.

Mario Sarrechia

Prima service en aardige mensen.

Aardige en heldere communicatie.

erik hendriks

0 aan- en opmerkingen. Op tijd (zelfs eerder dan volgens opgave), alles klopte, keurig verpakt, kwaliteit uitstekend. Kortom; een tevreden klant. Ik kan ze u aanraden.

assortiment vs prijs vs kwaliteit

van der Busse

We waren op zoek naar binnendeuren van een bepaald merk. Toen we gingen overleggen met voordeeldeuren kregen we een heel goed advies welke deuren hiervoor in aanmerking kwamen. Wat bleek ; we konden... We waren op zoek naar binnendeuren van een bepaald merk. Toen we gingen overleggen met voordeeldeuren kregen we een heel goed advies welke deuren hiervoor in aanmerking kwamen. Wat bleek ; we konden dezelfde deuren voor wel €116 = goedkoper bij hen kopen. Dus een advies waar we veel geld mee bespaard hebben. Al na enkele dagen werden de deuren exact op de afgesproken tijd afgeleverd. Dus je weet precies waar je aan toe bent. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger. Kortom we zijn heel tevreden over dit adres !

We werden over goede alternatieven geiinformeerd

Daan Hazelzet

Door miscommunicatie met de aannemer heb ik mijn order bij VoordeelDeuren.nl meerdere malen moeten wijzigen. Dit was bij geen enkel probleem en zelfs alle wijzigingen is het nog gelukt om op de... Door miscommunicatie met de aannemer heb ik mijn order bij VoordeelDeuren.nl meerdere malen moeten wijzigen. Dit was bij geen enkel probleem en zelfs alle wijzigingen is het nog gelukt om op de afgesproken leverdatum te leveren. Zowel telefonisch als via de email vriendelijk en snel geholpen steeds. Erg tevreden klant!

Groet Daan

PJE Maas Geesteranus

Correct, duidelijk, klantvriendelijk, snel, flexibel.

Communicatie, vriendelijkheid, stiptheid

Splunter

Onze ervaring met VoordeelDeuren.nl is super. de levering was binnen 4 dagen terwijl wij bij andere leveranciers met dezelfde deuren gemiddeld 4 tot 5 weken moeten wachten. Daarnaast was de... Onze ervaring met VoordeelDeuren.nl is super. de levering was binnen 4 dagen terwijl wij bij andere leveranciers met dezelfde deuren gemiddeld 4 tot 5 weken moeten wachten. Daarnaast was de chauffeur meer dan vriendelijk en behulpzaam, echt onze complimenten voor deze man. De kwaliteit is super en de prijs is nog veel leuker. Het scheelt je dik in de portemonnee. Wij zijn super tevreden en hebben het bedrijf al aan familie doorgegeven die hun bestelling bij een ander bedrijf hebben geannuleer (vanwege de levertijd) en op dit moment ook hun deuren aan het uitkiezen zijn bij VoordeelDeuren.nl.

De mega snelle levering en de vriendelijke chauffeur.

van de cruijs

Zeer goede service. netjes bij ons in de garage afgeleverd

Velten

Goede en snelle levering en zeker vriendelijke bezorger.

Bart vrijburg

Duidelijke uitleg in de winkel en erg gemakkelijk om te bestellen op de website! De bezorging was erg snel en de bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.

Duidelijke lay out om juiste producten af te kaderen