Roos Weetink

Prima!! Goeie communicatie, goed overleg. Belden keurig op of de deuren een dag eerder konden komen omdat de chauffeur dan in de buurt zou zijn. Toen ik heel even de kleine van school moest halen,... Prima!! Goeie communicatie, goed overleg. Belden keurig op of de deuren een dag eerder konden komen omdat de chauffeur dan in de buurt zou zijn. Toen ik heel even de kleine van school moest halen, hebben we daar ook over gebeld en heeft hij netjes op mij gewacht.

Goed overleg! Duidelijke communicatie.

Hallo Roos,
Bedankt voor je leuke en uitgebreide reactie en fijn dat we de deuren een dag sneller mochten leveren.
Veel plezier met je nieuwe deuren!
Pim van Dillen

Klusbedrijf Dirk Hüner

Snel en netjes volgens afspraak geleverd

Het bestellen gaat zeer makkelijk via de website. Vergeleken met andere deuren websites steken ze er met kop en schouders bovenuit!

Hallo Dirk,
Bedankt voor je reactie en prachtige compliment!
Succes met je klussenbedrijf en hopelijk moet je veel deuren plaatsen :-)
Pim van Dillen namens...
Hallo Dirk,
Bedankt voor je reactie en prachtige compliment!
Succes met je klussenbedrijf en hopelijk moet je veel deuren plaatsen :-)

J.N.

Prima! Zelf zou ik het fijn vinden als de maten (hebben goedkopere paneeldeuren gekocht) van de panelen vermeld zouden worden. Dat moest nu een beetje op de gok. Verder dikke duim omhoog.

Hallo Jeanet,
Bedankt voor je reactie en we gaan aan de slag met je suggestie om de maten van de panelen te vermelden. Goed idee!
Veel plezier met je nieuwe deuren en wie weet tot...
Hallo Jeanet,
Veel plezier met je nieuwe deuren en wie weet tot ziens.

Martin Wester

Goede info,vooral op de website .

Goed verpakt.Alles keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Hallo Martin,
Bedankt voor je positieve reactie en speciaal dat je de waardering uitspreekt voor de informatie op de website. Iedere dag werken we eraan en dan is zo'n reactie erg fijn.
Veel...
Hallo Martin,
Veel plezier met je deuren en tot ziens!
Pim van Dillen namens Voordeeldeuren.nl

Alles is goed geregeld. Top.

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Bedankt voor de korte maar zeeeeer positieve reactie!
Pim van Dillen manager klantenservice

Jasper Hunnekens

Heldere en snelle communicatie, on-time delivery

Jolanda

Goede informatie op de site , met maten etc, en goede prijs

Snelle levertijd en goede prijs

Anoniem 15 deuren besteld in 2 varianten

Erg positief

duidelijke site, snelle levering, goed wanneer er telefonisch een vraag gesteld wordt

C. de Leeuw

Niets op aan te merken, levering goed op tijd (zelfs iets vroeger) maar de chauffeur kon zelfs met de TomTom mijn adres niet vinden, heb hem dus ergens opgehaald.

Niets op te zeggen

Maurice

Onze tweede bestelling, en net als de vorige weer super geregeld. Fijne klantenservice via WhatsApp, en telefoon. Chauffeur was ook op tijd en helder.

Alle beloften worden netjes nagekomen. Dat is nog wel eens anders gebleken bij de concurrerende bedrijven.