Bleijendaal Exploitatie BV

Website werkt erg goed. Helaas werden wij de volgende dag gebeld dat 6 van de 10 deuren een levertijd hadden van 2 maanden in plaats van 2 weken, order dus weer gecanceld. Betaling is wel keurig... Website werkt erg goed. Helaas werden wij de volgende dag gebeld dat 6 van de 10 deuren een levertijd hadden van 2 maanden in plaats van 2 weken, order dus weer gecanceld. Betaling is wel keurig dezelfde dag terug gestort.

Bestellen via de website is makkelijk.

Rob

Heldere website, makkelijk bestellen.

Werner Debets

Snelle levering en prima kwaliteit

Degelijk

Prima goed verpakt

goede levering

Hele goede service. Netjes op tijd en ook goed op de hoogte gesteld van tijdstip van levering.

Goede afhandeling van bestelling

het is al duidelijk en overzichtelijk.

Familie Prins uit Hoofddorp

Sowieso kwalitatief goede producten. Zeer prettige reacties via de app, geen vraag wordt negatief beantwoord, snelle levering, echt top!

What you see is what you get, wordt niet mooier voorgespiegeld

Goed geholpen!

Goede service, goede informatie voorziening

Ook bij bij een niet standaard deur op een goede manier geholpen

Babette Brugman

Overzichtelijk website, heel vriendelijk aan de telefoon. Keurig nette bevestiging en factuur ontvangen. Ik had gevraagd of de chauffeur 10 minuten van tevoren even kon bellen en dit was geen... Overzichtelijk website, heel vriendelijk aan de telefoon. Keurig nette bevestiging en factuur ontvangen. Ik had gevraagd of de chauffeur 10 minuten van tevoren even kon bellen en dit was geen probleem. Als ik nog eens een deur nodig heb, zou ik em zeker hier bestellen.

Klantvriendelijkheid, snelle levering

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Hallo Babette Brugman,
Vriendelijk bedankt voor de fantastische mooie reactie!
Hier doen we het voor.
Hallo Babette Brugman,
Vriendelijk bedankt voor de fantastische mooie reactie!
Hier doen we het voor.
Heel veel plezier gewenst met je nieuwe deur en we helpen je graag aan een volgende deur.
Vriendelijke groet,
Pim van Dillen