Sandra

Ontzettend fijne en snelle service. Ze denken met je mee wanneer de deuren die je wilt niet meer verkrijgbaar zijn. Helemaal blij met de deuren die we gekocht hebben.

Klantgerichtheid/ meedenken met de klant

Jan de Looze

Prima, alles volgens verwachting

Tevreden

Alles was ok

Cas

Perfect, ze doen wat ze beloven. De deur werd netjes en op tijd geleverd en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik heb hier al vaker deuren besteld en dat bevalt prima.

Overzichtelijke site en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede website, duidelijk, makkelijk bestellen, handig om aan te geven wanneer je ze geleverd wilt hebben en een dag voor levering een net telefoontje wanneer de bezorger komt.

Nette levering en de dag ervoor een seintje wanneer de bezorger komt.

rvdkbrabant

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf
die goed is bevallen, nette deuren en (standaard) goed uitgeboord voor de scharnieren en het deur slot.
Wel dacht ik dat ze rond om af waren gegrond,...
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf
Wel dacht ik dat ze rond om af waren gegrond, dit was niet het geval.

Jansen

Mooie deur
Snelle goede verzending

Duidelijke website

Ik heb hier een mooie deur gekocht voor een uitstekende prijs.

Ary

Prima website met duidelijke omschrijving van de producten , onze deur op afgesproken datum afgeleverd .

duidelijke website

jmjacobs

Uitstekende service na vriendelijk telefoongesprek. Vrijdag 9 deuren besteld en betaald en de eerste woensdag hierna al bezorgd in Den Haag,super !

zeer vriendelijk,correct ,goed op de hoogte van mogelijkheden en goede suggesties.