Van a tot z op de hoogte gehouden van de order. Goeie prijs, mooie deuren.

Veralux deurbeslag. Superkwaliteit!

Sander

Goede Service en goed geholpen! Door de goede klantenservice heb ik advies gekregen, welke deur het beste bij mij past. Een dag voor de levering werd ik gesmst hoelaat mijn deur afgeleverd zou... Goede Service en goed geholpen! Door de goede klantenservice heb ik advies gekregen, welke deur het beste bij mij past. Een dag voor de levering werd ik gesmst hoelaat mijn deur afgeleverd zou worden zodat ik op het juiste moment thuis kon zijn.

Eigen bezorgdienst

Alex K

Kwaliteit+preis

kwaliteit+preis

E de Jonge

Snelle en goede levering en zeer goede prijsstelling van de bestelde deuren. Deuren en glas waren keurig verpakt. Een aanrader voor een ieder!

Prijsstelling, snelle levering uit voorraad!

Cnossen

De beslissing was snel gemaakt vanwege het ruime aanbod, de gunstige prijs en de mogelijkheid om de materialen te verzenden. Zondag 2 deuren besteld via de site, vrijdag afgeleverd volgens afspraak.... De beslissing was snel gemaakt vanwege het ruime aanbod, de gunstige prijs en de mogelijkheid om de materialen te verzenden. Zondag 2 deuren besteld via de site, vrijdag afgeleverd volgens afspraak. Top service !

Aflevering van bestelde deuren door eigen transport en mensen, waardoor je zeker weet dat het onbeschadigd aankomt.
Goede communicatie over tijdstip van afleveren, ook als er wat vertraging...
Goede communicatie over tijdstip van afleveren, ook als er wat vertraging is !

Top ,komt afspraak na.

Prima collectie deuren tegen aantrekkelijke prijzen. Deur werd conform de afspraak geleverd.

duidelijke website

nma. jager

Goede service, prettige telefoonafhandeling, snelle behandeling.

zie opm, boven