Prima geregeld, alles compleet en netjes op tijd. Levertijden mogen wel wat korter.

Hallo heer/mevrouw V.
Bedankt voor uw reactie en fijn om te horen dat alles prima geregeld is.
Hallo heer/mevrouw V.
Bedankt voor uw reactie en fijn om te horen dat alles prima geregeld is.
De snelheid van leveren is afhankelijk van de snelheid van de productie van Svedex. Svedex is de enige leverancier die alle deuren op bestelling levert, maar dan heeft u ook een perfect product wat afgewerkt is met een krasbestendige lak. Een levertijd van 3 weken is niet zo gek voor een deur helemaal naar uw wens gemaakt.
Vergelijken we maatwerk met andere fabrikanten zoals CanDo, Bruynzeel of Austria deuren is de termijn gemiddeld 6 weken en die hebben niet zoveel keuze in afwerking als Svedex deuren.
Levertijden verkorten zou mooi zijn, maar in het geval van maatwerkdeuren helaas niet te realiseren.
Veel plezier met uw nieuwe deuren, en kan ik nu of in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan lees ik dat graag.
Vriendelijke groet,
Pim van Dillen, manager klantenservice Voordeeldeuren.nl

andre

Goede prijs kwaliteits verhouding
Wel jammer dat er siliconen op de deur zaten waardoor schilderen erg lastig wordt

Hallo Andre,
Bedankt voor je reactie.
Hallo Andre,
Bedankt voor je reactie.
Zojuist contact opgenomen met Bruynzeel betreffende je opmerking van siliconenkit om te vragen of zij siliconen toepassen op jouw type binnendeur. Gelukkig was dit niet het geval en wat er met jou deur aan de hand is, gaan we samen uitzoeken.
Zou jij zo vriendelijk willen zijn een foto van de siliconenkit te sturen en aangeven waar dit op de deur zit? Gaan wij een oplossing zoeken om dit op te lossen en in de toekomst te voorkomen.
Ik hoor graag van je via mail op info@voordeeldeuren.nl
Vriendelijke groet,
Pim van Dillen, manager klantenservice

Maranda

Aan de telefoon werd ik netjes geholpen met mijn vragen door een van de medewerkers. Heel prettig dat ik aan kon geven wanneer ik de deur wilde ontvangen. De deur werd netjes ingepakt afgeleverd.

Wendy

Veel keuze in deuren, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede service!

N. Kreuk

Prima, alles volgens afspraak met hele duidelijke instructies.

Duidelijke site, snel geleverd.

fc luijbregts

Goede service . Prima kantenservice . Goede kwaliteit.

Super snelle leveringen. Ik werk ook nog gebeld een dag van te voren!

Mark Vanhouten

Uitstekend produkt en snelle levering.

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Hallo heer J vd B, bedankt dat u ons reactie formulier heeft ingevuld. al mis ik enig uitleg voor deze mindere waardering. De scores die u ons gunt wijken nogal af van de scores waar wij voor staan,... Hallo heer J vd B, bedankt dat u ons reactie formulier heeft ingevuld. al mis ik enig uitleg voor deze mindere waardering. De scores die u ons gunt wijken nogal af van de scores waar wij voor staan, en aangezien deze scores openbaar zijn, schrijf ik een korte uitleg.
De informatie op onze website wordt net als aftersales en informatie gewaardeerd met een zesje en dan vraag ik me af, wat we beter hadden kunnen doen. We informeren helder de levertijd, de mogelijkheden die er zijn en de kleuren en maten die beschikbaar zijn. Svedex deuren hebben een ruime keuze en dat wordt zeer goed omschreven.
De extra lage waardering voor de levertijd is wat mij betreft onterecht. Svedex deuren worden altijd op bestelling gemaakt en daar is de levertijd 3 weken voor. We hebben uw deur binnen deze termijn geleverd, keurig vooraf de aflevertijd doorgegeven en de deur netjes binnen geplaatst.
Was de levertijd belangrijk in uw situatie dan hadden we kunnen uitwijken naar een vergelijkbare opdekdeur die binnen een week beschikbaar is. De lakkwaliteit zou dan iets minder zijn dan de Svedexdeur maar die vraag heb ik helaas niet van u gehad.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe deur en alvast een fijn weekend.
Vriendelijke griet,
Pim van Dillen, manager klantenservice