De deuren waren erg snel binnen en de levering kwam binnen het tijdsslot. Een vriendelijke chauffeur hielp met het neerzetten op de juiste plaats. Het materiaal was zoals we op de foto's gezien... De deuren waren erg snel binnen en de levering kwam binnen het tijdsslot. Een vriendelijke chauffeur hielp met het neerzetten op de juiste plaats. Het materiaal was zoals we op de foto's gezien hadden en van goede kwaliteit.

Ik heb een goede ervaring met voordeeldeuren.nl, ik heb maar één minpuntje te melden ik kreeg de levering niet op de dag dat in de bevestigingsmail stond maar een dag later.

Ik heb hier in 3 etappes mijn deuren besteld. Wat zonder problemen oid is gegaan.

J. van de Kreeke

Duidelijk aanduiding levertijd, keurige levering, deuren zijn van goede kwaliteit. Mooie kwaliteit/prijsverhouding

Zeer goed! de deuren zijn van zeer zware kwaliteit en niet duur in verhouding met andere merken /winkels .er word van te voren gebeld over het tijdstip dat de chauffeur de deuren komt afleveren .... Zeer goed! de deuren zijn van zeer zware kwaliteit en niet duur in verhouding met andere merken /winkels .er word van te voren gebeld over het tijdstip dat de chauffeur de deuren komt afleveren . de chauffeur was ook heel netjes en behulpzaam. een goed bedrijf dat zeker aan te raden is!

MOL

Gewoon goed en voordelig

Ruud uit Amersfoort

Perfect.

Dato Kolk

Gevonden via het world wide web. Zeer prettige manier van contact hebben via de app of telefoon. Alles is bespreekbaar, Als je een vraag hebt wordt tot het uiterste geprobeerd om je tevreden te... Gevonden via het world wide web. Zeer prettige manier van contact hebben via de app of telefoon. Alles is bespreekbaar, Als je een vraag hebt wordt tot het uiterste geprobeerd om je tevreden te stellen, als het even niet lukt, wordt ook verteld waarom het niet lukt. Top bedrijf, zeker een aanrader.