Prima Service. Blij verrast werd ik door een telefoontje over mogelijk eerdere levering dan in eerste instantie aangegeven.
Duidelijke site, mooie deuren, goede kwaliteit en snelle service
Na een google search voor vervangende deur enkele websites beoordeeld, keuze viel uiteindelijk op voordeeldeuren.nl prima informatie om eenvoudig je keuze te maken en duidelijke...Na een google search voor vervangende deur enkele websites beoordeeld, keuze viel uiteindelijk op voordeeldeuren.nl prima informatie om eenvoudig je keuze te maken en duidelijke leveringsvoorwaarden/condities.
Prima ervaring bij het bestellen van binnendeuren.
I Hogewoning
Erg goed, bij het op bellen of de levering verlaat kon worden was dit geen enkel probleem. Erg fijn ook dat je zelf vooraf al een datum van levering kunt doorgeven. Nette chauffeur welke de deur...Erg goed, bij het op bellen of de levering verlaat kon worden was dit geen enkel probleem. Erg fijn ook dat je zelf vooraf al een datum van levering kunt doorgeven. Nette chauffeur welke de deur netjes samen met je binnen in huis zet.
Schildersbedrijf j.bosman
Voordeel deuren, alleen positief van begin tot eindaflevering, chauffeur was ook een aardige man en heeft de deur zelfs tot aan de poort gebracht hoewel ik aangaf dit zelf te doen..