Perfecte afhandeling, heb niet zo vaak een deur nodig maar zou deze zeker weer hier bestellen
Leo Spaans
Mijn eerste ervaring met VoordeelDeuren.nl was zeer positief. Een ruime keuze aan materiaal en een correcte afhandeling van mijn bestelling. Trouwens de prijs, die ik uiteindelijk moest...Mijn eerste ervaring met VoordeelDeuren.nl was zeer positief. Een ruime keuze aan materiaal en een correcte afhandeling van mijn bestelling. Trouwens de prijs, die ik uiteindelijk moest betalen, viel niet tegen! Perfect dus!
Landman
Altijd maar afwachten of je krijgt wat je besteld. In dit geval hele snelle en goede aflevering. Je krijgt écht wat je besteld. Makkelijk, snel en veilig.
Johan Huibregtse
Vier Svedex deuren besteld bij voordeeldeuren. Prima overzichtelijke website, goede uitleg en makkelijk bestellen. Chatten via whatt App reuze handig. Informatie over levering prima en afspraken...Vier Svedex deuren besteld bij voordeeldeuren. Prima overzichtelijke website, goede uitleg en makkelijk bestellen. Chatten via whatt App reuze handig. Informatie over levering prima en afspraken worden nagekomen. Deuren zijn op tijd en goed verpakt geleverd. Klein min puntje. De sleutel van de kastdeur zat er niet bij en het Svedex slot kent geen nummer. Dus toch maar het oude slot hergebruikt.
Fam. van Gemeren
Vriendelijk, beleefd, correct, doch de locatie-aanduiding is niet aanwezig en spijtig dat er op locatie geen of weinig voorbeelddeuren zijn te bekijken.
Michel
Vooraf via WhatsApp kunnen overleggen en kreeg vrijwel direct antwoord op m'n vragen. Heb m'n bestelling bij het magazijn afgehaald. Dit is een goed bedrijf die z'n zaken op orde heeft en mij als...Vooraf via WhatsApp kunnen overleggen en kreeg vrijwel direct antwoord op m'n vragen. Heb m'n bestelling bij het magazijn afgehaald. Dit is een goed bedrijf die z'n zaken op orde heeft en mij als klant netjes behandeld. Klasse.