J. Ruijsink

Heel goed. Bestelling is goed uigevoerd. Levering keurig per mail in overleg.

Lotje Kerckhaert

Helemaal prima!

K Heezen

Prima ervaring. Deur is conform afspraak op tijd geleverd.

dusoswa

Super goede service en zeer vriendelijk
Volgende deur weer van voordeeldeuren!!!

Ton Stam

Goede service en 'direct' kontakt via whatssapp. Duidelijkheid omtrent levering en speciale maten en wensen zijn ook te bestellen en leverbaar.

Edwin Berendsen

Ik had een mooie Austria binnendeur besteld waar een levertijd van een week op zou zitten. Ik heb bij Anneke aangegeven dat ik de deur graag iets eerder wilde hebben ivm. een Open Huis. Dit zou... Ik had een mooie Austria binnendeur besteld waar een levertijd van een week op zou zitten. Ik heb bij Anneke aangegeven dat ik de deur graag iets eerder wilde hebben ivm. een Open Huis. Dit zou waarschijnlijk niet mogelijk zijn. Tot mijn verbazing werd ik een dag vantevoren gebeld dat ze haar uiterste best had gedaan en de deur tóch nog op de gewenste dag geleverd kon worden! Topservice!!! Communicatie verloopt ook super bij dit bedrijf, bij het uitzoeken van de deur de juiste ondersteuning, direct na bestelling een betalingsbevestiging en factuur. Levering exact binnen de aangegeven periode. Strak ingeregeld hoor. Heb ik wel eens anders meegemaakt, zelfs bij een kleine bouwmarkt waar ik zelfs de persoonlijk contacten rechtstreeks met de eigenaar had.
Kortom, ik ben reuze tevreden!

F. de Boer

Prima verlopen de aankoop van onze deur. De site is overzichtelijk en simpel. De bestelling zo uitgevoerd inclusief de betaling. De levering was op de afgesproken dag in de tijd die was afgesproken.... Prima verlopen de aankoop van onze deur. De site is overzichtelijk en simpel. De bestelling zo uitgevoerd inclusief de betaling. De levering was op de afgesproken dag in de tijd die was afgesproken. Aflevering was prima, aardige jongeman en de deur was goed verpakt. Kwaliteit van de deur lijkt prima in orde.

De site is zeer klantvriendelijk. Bereikbaarheid bedrijf prima en afspraken perfect nagekomen

Albert Krijnen

Gemakkelijke site, snel beoordelen op uiterlijk van de deur en maatvoering welke benodigd is.

Koornstra Bea

Uitstekende service/ korte lijn middels wattsapp