T.J. de Goede

Mooie deur en keurig afgeleverd!

Goede communicatie over levering

Marga Schuiten

Hele goede service

Goed overleg!

M Kloet

Zeer positief! Mooie deur, goede maat, levertijd relatief lang maar wel al bij bestelling bekend hoe lang het ging duren.

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Bedankt voor de leuke reactie en gelukkig toch nog op tijd kunnen leveren.

P.J. Schimmel

nvt

T Looij

Alles heel duidelijk goede afwikkeling

Goede service

J Spanbroek

Naast 2 standaarddeuren had ik een aangepaste schuifdeur nodig en had allerlei vragen over maten en opties. Goed kunnen overleggen met een medewerker die veel moeite deed om te antwoorden en... Naast 2 standaarddeuren had ik een aangepaste schuifdeur nodig en had allerlei vragen over maten en opties. Goed kunnen overleggen met een medewerker die veel moeite deed om te antwoorden en gegevens te zoeken. Na bestelling goed en snel geleverd.

Persoonlijke benadering

Beste meneer Spanbroek,
Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat onze service goed is bevallen, hier doen we het voor. Veel plezier met je mooie Svedex deuren.

Auwens

Keurig en netjes ter woord gestaan ook via de mail

Vriendelijk 9

Ron Wijnolst

Wij bestelden 7 Svedex opdek deuren met opmeet- en afhangservice. Alles keurig op tijd geleverd en super netjes door Robert-Jan gemonteerd, zeer aan te bevelen !

Op tijd bestellen en...

Op tijd bestellen en meteen goede afspraak voor montage maken werkt voor iedereen het prettigst !

Opmeet- en montage service, op website meteen duidelijk wat de kosten zijn.

Beste Ron,
Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je fijne review :)

Teun Tietema

(Bewerkt)

Levertijd is iets langer dan verwacht

Mooie deuren

Bouwbedrijf Horians

Super gewoon precies om de dag geleverd als aangegeven en goede kwaliteit echt een aanrader.Top bedrijf