Ron

Super service, reageren bijzonder snel op vragen en na e-mail contact over een door mij fout ingevoerde bestelling werd dit direct aangepast.

Sandra Peeters

Goede ervaring van bestelling tot levering.

Duidelijke omschrijving op website en levering op afspraak.

F.L. Zom

Ik heb nu voor een voor een tweede keer deuren besteld bij VoordeelDeuren. Bestellen is zeer makkelijk en overzichtelijk zijn zeer transparant over de levering en levertijd.

Scholten Makelaars

Na 3 maanden wachten op een levering van 3 deuren bij een andere leverancier was mijn geduld op. Toen terecht gekomen bij voordeeldeuren.nl. Voordeeldeuren zijn voor mij aan het zoeken gegaan om de... Na 3 maanden wachten op een levering van 3 deuren bij een andere leverancier was mijn geduld op. Toen terecht gekomen bij voordeeldeuren.nl. Voordeeldeuren zijn voor mij aan het zoeken gegaan om de speciale deuren te vinden. En..... deze na 5 werkdagen geleverd. Top hoor.

Staan klaar voor de wensen van de klant.

Van Viegen

Goede service en mooie kwaliteit/prijs

RR de Jong

Goede ervaring met voordeeldeuren, al diverse malen besteld.

Flexibel in het afstemmen van de afleverdatum, ondanks dat de leverdatum op de 18e eigenlijk vol zat hebben ze toch deze gewenste dag geleverd!

C.h.c Hoogeveen

Schildersbedrijf Stroet

Alles is duidelijk, goede afspraken.
En een prachtig product.

Telefonisch, helemaal top.
Superduidelijk
Zelfs nog koffie gedronken met de bezorger.

K Lekic

duidelijke site

Bert

Op tijd, goede kwaliteit!

Degelijke kwaliteit jongens, kostte me bijna een hernia om ze de trap op te zeulen.