Jan

Goede prijs en kwaliteit en snelle levering

Voordeeldeuren.nl reageerde erg snel op de extra vragen die ik had.

willem prins

Snel en goed

p de PDM Timmerwerken

Simon van Hoorn

Geweldig

Precies zoals omschreven, kwaliteit goedvoor een betaalbare prijs

sa villerius

Goed communicatie

Ze belden mij toen de levering vertraagd was, erg attent!

Eddie van der Grijn

Prima bedrijf , was terug houdend met op internet kopen.
Maar het werkt gewoon goed.
Levering keurig netjes en keurig personeel.

Snelle levering.

O Geutskens

Hele goede ervaring

Komen na wat belooft wordt

J. Tump

Gewoon goed. Online had ik een keuze gemaakt voor 4 nieuwe binnendeuren met beslag ed. Je wil dan toch kijken in de showroom en iemand spreken. Dat kon, ondanks corona, gelukkig en na het prima... Gewoon goed. Online had ik een keuze gemaakt voor 4 nieuwe binnendeuren met beslag ed. Je wil dan toch kijken in de showroom en iemand spreken. Dat kon, ondanks corona, gelukkig en na het prima gesprek de deuren besteld die keurig op het afgesproken tijdstip geleverd werden.
Ik heb later nog wat deuren nodig en kom dan zeker terug. Prijs - kwaliteit en service gewoon dik voor elkaar.

Jc Middelkoop

Zeer goed! 2 deuren en sloten besteld alles duidelijk aangegeven op de website. Verder het contact qua leveren was ook heel prettig werd eerder gebeld of het eerder geleverd kon worden dat kwam mij... Zeer goed! 2 deuren en sloten besteld alles duidelijk aangegeven op de website. Verder het contact qua leveren was ook heel prettig werd eerder gebeld of het eerder geleverd kon worden dat kwam mij goed uit. En nog een mailtje met een tijdvak wanneer de levering plaats vind zeer prettig!

Ga binnenkort weer bestellen bij jullie!

Levertijd en contact

Catalin Donosa

Good experience, I ordered twice already twice.