T. Rausch

Zeer tevreden, en de deuren zijn prachtig afgeleverd.

Duidelijke uitleg

M. Smit

Wij hebben hier eerder deuren gekocht. Goede service.

M De Vriend

Zeer goede ervaring

Ga zoo door. tot de voordeur perfekt

John

Perfect product, goede kwaliteit, zeer goed afgewerkt, makkelijk kiezen en bestellen, heldere productomschrijving. Exact op juiste datum en tijdstip geleverd door een vriendelijke medewerker die de... Perfect product, goede kwaliteit, zeer goed afgewerkt, makkelijk kiezen en bestellen, heldere productomschrijving. Exact op juiste datum en tijdstip geleverd door een vriendelijke medewerker die de deur op de juiste plek neer zet.

Kwaliteit product, eenvoudig bestellen, leveren exact conform afspraak.

Sandra

Mooie deur, snelle zorgvuldige levering

Snel bezorgd, niet duur

Jacq. de Haan

Besteling is helemaal goed verlopen en bezorging was ook prima geregeld!

Alles eel snel en goed geregeld!

nadort

Heel goed geadviseerd via de telefoon. Ik had een vraag over een deurmet een lange levertijd en daar werd aan de telefoon een alternatief voor aangereikt op basis van de toepassing en de wensen die... Heel goed geadviseerd via de telefoon. Ik had een vraag over een deurmet een lange levertijd en daar werd aan de telefoon een alternatief voor aangereikt op basis van de toepassing en de wensen die ik had. Erg vakkundig en vriendelijk te woord gestaan.

Goeie deuren, en de mensen zijn vrolijk en aardig.

DG

Uitstekende service, deur op tijd geleverd en goede kwaliteit

Robbert

Slechte ervaring

Robbert van Winsen

Voordeeldeuren.nl kon sneller dan iederander bedrijf de gewenste deuren en kozijnen leveren. Binnen een week keurig netjes afgeleverd door de chauffeur. 1 klein deel van de bestelling ontbrak maar... Voordeeldeuren.nl kon sneller dan iederander bedrijf de gewenste deuren en kozijnen leveren. Binnen een week keurig netjes afgeleverd door de chauffeur. 1 klein deel van de bestelling ontbrak maar na een mailtje binnen een uur reactie dat dit op de post direct wordt nagestuurd. Top service!

Snelheid levering en reacties.