Murat

Betrouwbaar

Duidelijke communicatie

John van Eijk

Prima service

Duidelijke informatie en groot assortiment

Paulien

Goede persoonlijke service

Persoonlijke aanpak

Roberto

Top service

Overzichtelijk website. Gebeld voor tochtdorpel voor hoe het werkt functie. Werd gelijk duidelijk geholpen. Door e-mail verstuurde YouTube filmpje Top. En deur is prachtig top kwaliteit m. Top... Overzichtelijk website. Gebeld voor tochtdorpel voor hoe het werkt functie. Werd gelijk duidelijk geholpen. Door e-mail verstuurde YouTube filmpje Top. En deur is prachtig top kwaliteit m. Top bezorg service netjes op de afgesproken tijd en datum.

Postma totaal bouw

Robert Snoeck

Zeer goede service

Goede communicatie met de klant

Jos van Manen

Prima levering, goede contacten, denken mee met hetgeen wat je besteld

zie hierboven

Huub Huisman Rosbayerweg 103 1521 RW Wormerveer

Ik heb bij voordeeldeuren een deur besteld op maat. Deze moest aanzienlijk verkleind worden i.v.m.bewoning in een boerderij.
Bij veel bedrijven geïnformeerd was niet mogelijk. Bij...
Bij veel bedrijven geïnformeerd was niet mogelijk. Bij voordeeldeuren geen probleem. We hebben vooraf enkele vragen gesteld correct en vriendelijk antwoord gekregen.Vervolgens konden we een bezorgdatum aangeven. Op exacte datum kreeg ik dag van tevoren 3 mails over verwachte aankomst.Verder werd ik een half uur van tevoren gebeld over precieze tijdstip. Uiterst vriendelijke chauffeur waarmee ik de deur en verdere produkten heb gecontroleerd.Zeer tevreden over dit bedrijf en chapeau voor de service!!!

Uiterst client vriendelijk en zeer nauwgezet omtrent afspraken die worden gemaakt en nagekomen.

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Goedemorgen mevrouw Cremers!
Fijn om te lezen dat wij u hebben kunnen helpen met een passende deur voor uw woning.
En natuurlijk bedankt voor uw super leuke review. Veel plezier van uw...
Goedemorgen mevrouw Cremers!
En natuurlijk bedankt voor uw super leuke review. Veel plezier van uw prachtige nieuwe Austria deur.
Met vriendelijke groet Eva van Dillen

K. Horst

Makkelijk bestelproces, prima helpdesk, snelle en adequate levering.

Over de hele linie sterk in plaats van op onderdelen.

Waller

Prettig, iedereen behulpzaam en beleefd.