Ik heb mijn fiets hier gekocht en ben zeker te vreden. Mijn fiets kwam binnen met twee deukjes in spatbord en had een mail gestuurd en kreeg dag erna gelijk een nieuwe spatbord binnen hele goeie...Ik heb mijn fiets hier gekocht en ben zeker te vreden. Mijn fiets kwam binnen met twee deukjes in spatbord en had een mail gestuurd en kreeg dag erna gelijk een nieuwe spatbord binnen hele goeie service. Een week later brak mijn standaard en kreeg toen gelijk een nieuwe opgestuurd. Dus ik ben zeker heel tevreden met deze service en deze winkel top
Voordelige aanbiedingen en goede service .
Top!!
Voor de bestelling kort telefonisch contact gehad voor wat advies. Ik werd keurig te woord gestaan. De bestelling verliep vlot en de fiets werd inderdaad binnen 5 werkdagen bezorgd. Een zeer...Voor de bestelling kort telefonisch contact gehad voor wat advies. Ik werd keurig te woord gestaan. De bestelling verliep vlot en de fiets werd inderdaad binnen 5 werkdagen bezorgd. Een zeer robuuste en degelijke fiets, waar onze zoon heel blij mee is.
Geweldig op tijd geleverd zoals het moet .
Auwens
Heel goed geholpen! En ze denken heel fijn met je mee! Over 2 jaar weer een nieuwe fiets bij hun!
Fiets besteld, snelle levering en fietst prima.
Snelle levering en goede service
Alles perfect! Mooie, degelijke, betaalbare fiets voor onze 6-jarige dochter. Op afgesproken dag geleverd.