We zijn vlot en fijn geholpen. Prachtige fiets nog mooier dan op de site!
Wendy
Zeer goede service en levering. Ook goed bereikbaar voor vragen na de levering.
Bert Kok
Gewoon goed. Duidelijke website, aanvullende telefonische afstemming over de uitvoering, aflevering op de afgesproken dag.
Super service! Bij binnenkomst bleek de fiets een beschadiging aan het spatbord te hebben. Voordeelfiets heeft razendsnel een nieuw spatbord naar ons opgestuurd. De fiets is nu helemaal in orde en...Super service! Bij binnenkomst bleek de fiets een beschadiging aan het spatbord te hebben. Voordeelfiets heeft razendsnel een nieuw spatbord naar ons opgestuurd. De fiets is nu helemaal in orde en onze dochter is superblij met haar nieuwe fiets.
Snel bezorgt. Alleen jammer dat er geen handleiding bij zat. Wij zouden hem zelf af monteren en volgens de site zou er een handleiding bijzitten. Helaas was dat niet het geval dus...Snel bezorgt. Alleen jammer dat er geen handleiding bij zat. Wij zouden hem zelf af monteren en volgens de site zou er een handleiding bijzitten. Helaas was dat niet het geval dus was wel even prutsen. Maar gelukkig gelukt en op tijd klaar voor de verjaardag. Mooie fiets en van goede kwaliteit.
Karst Spinder
Snelle levering. Schere prijs.
Miranda
Bedrijf met super service!! De fiets zou op maandag worden bezorgd maar ik had aangegeven dat het fantastisch zou zijn wanneer dit al op zaterdag zou kunnen ivm de verjaardag van mijn zoon. Ik had...Bedrijf met super service!! De fiets zou op maandag worden bezorgd maar ik had aangegeven dat het fantastisch zou zijn wanneer dit al op zaterdag zou kunnen ivm de verjaardag van mijn zoon. Ik had ook aangegeven er extra voor te willen betalen. Ze hebben dit voor mij kunnen regelen en extra betalen was niet nodig, service van Voordeelfiets! Super geregeld! Dank Voordeelfiets