Snelle levering en toen er een probleem bleek te zijn met de fiets, na fijn en snel mailcontact een nieuwe fiets toegestuurd gekregen. Wij zijn erg tevreden!
Abdulahi-van den Herik
De popal benthe 18 inch. Een supermooie degelijke fiets ons meisje is er heel blij mee. Donderdag avond besteld en zaterdagochtend geleverd. TOP.
Fiets online besteld. Geleverd op de door opgegeven voorkeurs dag. Spatbord was beschadigd en de sleutel van het slot was krom. Dit is later keurig nagezonden! Het achterwiel liep ook aan. Hiermee...Fiets online besteld. Geleverd op de door opgegeven voorkeurs dag. Spatbord was beschadigd en de sleutel van het slot was krom. Dit is later keurig nagezonden! Het achterwiel liep ook aan. Hiermee mocht ik naar onze eigen lokale fietsenmaker! Ook keurig opgelost. Voor mij een goede ervaring en mijn zoon is zeer blij met zijn mooie nieuwe fiets!
Heidi
Goed en prima service. Bestelling werd snel bezorgd. Was volgende dag al in huis. Mijn Dochter is dan ook super blij met haar nieuwe fiets. En wil hem aan elke dag aan iedereen showen...Goed en prima service. Bestelling werd snel bezorgd. Was volgende dag al in huis. Mijn Dochter is dan ook super blij met haar nieuwe fiets. En wil hem aan elke dag aan iedereen showen ? Helaas is de sleutel al kwijt.
Goed ervaring, goede service, na gebreken met de fiets en deze gemeld te hebben, werd er direct een nieuwe fiets geleverd
Positief. Ik heb gelukkig een handige man want de fiets in elkaar zetten vraagt nog wel tijd. De ketting moest wel opnieuw afgesteld worden.
Snelle levering, goede service, mooie fiets!
Erg tevreden met kwaliteit van de fiets
Erg goede en snelle service, topper !!!
Prima service en prettige mensen. Fiets werd 100% rijklaar thuis gebracht, onze dochter fietste er meteen op weg. Vaker Popal fietsen gekocht: super leuke en prima fietsen en tevens betaalbaar. Top!