Super fijne fiets makkelijk in elkaar te zetten. Bij de levering ging vanalles mis. Het werd meteen gezocht voor een passende oplossing hele fijne service.

Jessy

Prima!! Snel en netjes geleverd! Mooie fiets, gemakkelijk te monteren!! Wij zijn super tevreden!!!!

Maurice

Goed en snelle levering cfm afspraak! Heldere en duidelijke communicatie omtrent voortgang en status.

Prima kinderfiets gekocht voor een hele schappelijke prijs.

Carl

Prima service, en prettig en snel contact met de webeigenaar. Na wat kleine beschadigingen bij levering, snel compensatie aangeboden naar tevredenheid

Geen fatsoenlijke afhandeling ! Per mail terug gekoppeld

Reactie Voordeelfiets.nl:

Via de Feedback Company heeft u ons een slechte beoordeling gegeven. Ik vind het enorm spijtig dat u niet tevreden bent over onze klachtenafhandeling. Ik wil u graag helpen met u probleem.
Kunt...
Kunt u mij aangeven wat het probleem is?
Als u het prettiger vind om te bellen is dat ook geen probleem, wij zijn bereikbaar op 0853035299.

I purchased a bicycle last month.

Echt geweldige service en betrouwbaarheid. Ik moest helaas een fiets bestelling annuleren en zij hebben direct een terug koppeling gegeven van de geannuleerde bestelling. Een dag later had ik het... Echt geweldige service en betrouwbaarheid. Ik moest helaas een fiets bestelling annuleren en zij hebben direct een terug koppeling gegeven van de geannuleerde bestelling. Een dag later had ik het geld al weer terug ontvangen. Dit geeft aan dat ze niet alleen met inkomende bestellingen bezig zijn maar ook heel juist en snel reageren op berichten waaruit blijkt dat er wat aan de hand is.

Overzicht op website erg goed.
Snelle levering!

Chantal

Toppers. Altijd goede service en kwaliteit fietsen