In een woord, Super!
We hebben voor onze zoon een prachtige degelijke stadsfiets aangeschaft. Bij vragen werden we snel en vakkundig geholpen.

Nancy van Leeuwen

Fiets besteld, prima geregeld

Jan-Willem

Fietslamp besteld op batterijen. De foto’s lieten niet goed zien ofer nu wel of geen lader bij zat. Uit de tekst zou je opmaken van wel en in de reviews bij de een niet en de ander weer wel.... Fietslamp besteld op batterijen. De foto’s lieten niet goed zien ofer nu wel of geen lader bij zat. Uit de tekst zou je opmaken van wel en in de reviews bij de een niet en de ander weer wel. Uiteindelijk niet dus. Verder geen probleem aangezien ik nog wel een laadkabel heb. Product is wel netjes snel geleverd. Dat het lampje wat tegenvalt ligt niet aan de fietsvoordeel.nl maar aan de lamp zelf.

Altan Yildirim

Goede kwaliteit fiest binnen 2-3 dagen geleverd met duidelijke omschrijving en voor de goedkoopste prijs die je online kan bestellen.

Sil

Ik werd direct teruggebeld n.a.v. mijn vragen, deze meneer was vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook de levering was prima.

Prima fiets voor een goede prijs. Levering en communicatie is niets op aan te merken. Betrouwbare leverancier. Beschadigd onderdeel werd snel nageleverd. Perfecte nazorg.

Tjeerd

Hier zouden andere internetwinkels nog wat van kunnen leren.
de klant staat hier centraal en op nr 1

Een meisjes fiets gekocht. De afhandeling was snel! Wat erg fijn was! Daarnaast kreeg ik ook snel een gespecificeerd antwoord op mijn vraag. Dit gaf veel verheldering.

karlijn

Supermooie fiets voor leuke prijs en goed verpakt en op tijd bezorgd, helemaal top!

Willem geus

Nieuwe eerste 'grote' fiets voor mijn dochter, die er vanaf eind Augustus naar de 1e klas van de middelbare school op fietst. Mooie, degelijke fiets waar ze erg blij mee is. Snelle levering en ook... Nieuwe eerste 'grote' fiets voor mijn dochter, die er vanaf eind Augustus naar de 1e klas van de middelbare school op fietst. Mooie, degelijke fiets waar ze erg blij mee is. Snelle levering en ook keurig afgeleverd inclusief uitleg
Waar er in een 'stenen' winkel gek genoeg geen fiets was te kopen is dit hier wel goed gelukt en ook nog voor een eerlijke prijs!