Snelle levering en goede omschrijving voor de delen die je zelf in elkaar moet zetten.
Sodexo IHE Delft
Snelle en goede service, ik had de fiets besteld als hoofdprijs voor een actie in ons restaurant. Super leuke reacties gehad en uiteraard een dolblije winnaar!
De fiets werd geleverd met een mandje. Mandje bleek kapot, gemaild en dezelfde week kregen we een nieuwe. Dit bleek een verkeerd mandje. Wederom gemaild reactie. Een aantal keer gebeld en de...De fiets werd geleverd met een mandje. Mandje bleek kapot, gemaild en dezelfde week kregen we een nieuwe. Dit bleek een verkeerd mandje. Wederom gemaild reactie. Een aantal keer gebeld en de telefoon werd niet opgenomen. Uiteindelijk nog een keer gemaild, wederom gebeld en ik kreeg iemand te pakken. Mandje werd niet meer gemaakt.... via de mail andere opties aangeboden gekregen en gekozen voor een bedrag retour en zelf op zoek.
Maaike
Telefonisch goed advies gehad. Makkelijk bestelproces en heel snel geleverd. Top!
Niels
Prima service! Bij levering kinderfiets zat er een slag in het wiel. Het wiel terug gestuurd en een nieuw wiel gekregen.
Visser
Super snelle levering en een top fiets
Silvia
Ik had een roze meiden fiets gekocht . Erg tevreden mee . Me dochter is er erg trots op.
Snelle service en levering. Prima ervaring
K Bras
Fiets besteld en mooi op tijd binnen. Top!
M.Knol
Luxe bakfietshoes besteld. Perfecte maat voor mijn babboe big, past zelfs met regentent en achterzitje eronder. nog steviger van kwaliteit dan verwacht en goede prijs. Mooie overzichtelijke...Luxe bakfietshoes besteld. Perfecte maat voor mijn babboe big, past zelfs met regentent en achterzitje eronder. nog steviger van kwaliteit dan verwacht en goede prijs. Mooie overzichtelijke webwinkel. Een duidelijke en kloppende beschrijving van het artikel. Super snel geleverd en makkelijk achteraf met afterpay te betalen en gratis thuisbezorgd. TOP!