Erg snel in huis en makkelijk te monteren! Ik zou de website zeker aan iedereen aanraden!
Goede ervaring met voordeelfiets. De levering was sneller binnen dan aangegeven en ook telefonische ondersteuning is prima geregeld. Binnenkort is ons zoontje jarig, hier ga ik zeker weer kijken...Goede ervaring met voordeelfiets. De levering was sneller binnen dan aangegeven en ook telefonische ondersteuning is prima geregeld. Binnenkort is ons zoontje jarig, hier ga ik zeker weer kijken voor een nieuwe fiets.
Dekker
Dit bedrijf heeft een super maar dan ook een super goede service.
L Bregonje
Mooie, goede fiets voor een nette prijs!
Snelle en goede service!!
Super service en hele mooie winkel
Eliana scheurweghs
Super klantenservice en hele snelle levering ik raad iedereen voordeelfiets aan
Bruinenberg
Ik ben er erg tevreden over.Mooie betaalbare fietsen en snel geleverd zodat er snel veel plezier mee gemaakt kan worden en het zijn echt fietsen die je niet zomaar ergens in een normale fietsenzaak...Ik ben er erg tevreden over.Mooie betaalbare fietsen en snel geleverd zodat er snel veel plezier mee gemaakt kan worden en het zijn echt fietsen die je niet zomaar ergens in een normale fietsenzaak krijgt zeker niet voor die kwaliteit en prijs Zodra ik kan finacieel koop ik zeker weer een fiets.Ik zal ene vaste klant worden gezien wij 7 kinderen hebben en graag fietsen wat helaas niet is gelukt tot heden omdat er een paar fietsen kapot zijn
Patricia
Super snelle levering! Zelfs sneller dan afgesproken, omdat ze toch in de buurt waren! En daarnaast ook nog een mooie, goede fiets!
bert gijzen
2 gebruikt electr. fietsen gekocht - super service na enige tijd probleem met 1 accu - werd niet moeilijk over gedaan gelijk een andere heb aan div. familie en kennissen doorgegeven.