Arjan Schaap

Netjes een nieuwe fiets bezorgd en ook al een servicebeurt gehad.

Simone

Wij hebben een elektrische fiets gekocht voor onze dochter. Het bezorg service was super en de fiets is goed verpakt! Ze is er heel erg blij mee… bedankt!

Alex Klopper

Uitmuntend bedrijf, snel, hoge service en sympathieke mensen.

Petra Heutink

Super ervaring.
Veel keus en duidelijke beschrijving van het product en snelle en correcte levering.

Morteza Hadian

Ik heb twee keer fiets van voordeelfiets.nl gekocht, en elke keer was het een goede ervaring.

Jelke

Prima service. Snelle levering en ook achteraf nog een probleem supersnel opgelost!

Maddy

Top! Alle onderdelen waren aanwezig, die ik nodig had voor de fiets. Het is goede kwaliteit! Achteraf betalen kan ook bij hun maar de klantenservice heb ik nooit gebruik van gemaakt, dan zegt het al... Top! Alle onderdelen waren aanwezig, die ik nodig had voor de fiets. Het is goede kwaliteit! Achteraf betalen kan ook bij hun maar de klantenservice heb ik nooit gebruik van gemaakt, dan zegt het al genoeg dat het een top bedrijf is. Dus koop gerust een fiets want ze zijn fijn om mee te fietsen.

Ramon

Kort gezegd: goed! Snelle service en levering, Goed bereikbaar voor vragen en bij gedoetjes snel opgelost!