Mooie fiets daar gekocht. Snelle levering en goede service.. top bedrijf!
J Krah
Goed geregeld
Ikke
Topper
Anne
Goede en vriendelijke service met goede producten
hans
Echt goed! Had een Altec metro geplaatst. Wat een topfietsje voor die prijs. Dank je!
Martin
Vandaag de bestelde fiets ontvangen. Geweldig hoe de fiets bezorgd is geworden. Karton verwijderen en de fiets is rijklaar. Top 👍🏻
Michelle Blanket-Linnemeijer
Na vorig jaar dikke ellende te hebben gehad bij een andere online fietsenhop ,bij voordeelfiets een nieuwe elektrische fiets besteld . Tussendoor nog mailtje gestuurd met een informatie...Na vorig jaar dikke ellende te hebben gehad bij een andere online fietsenhop ,bij voordeelfiets een nieuwe elektrische fiets besteld . Tussendoor nog mailtje gestuurd met een informatie vraag,werd snel en netjes op gereageerd .. Werd netjes op de hoogte gehouden over de levering,door zowel voordeelfiets als de vervoerder. Binnen 5 dagen werd hij al geleverd,fijne vriendelijke bezorgdienst,werd zelfs voor de aangegeven tijd al geleverd .. Meteen smiddags naar het werk gegaan met de fiets,fijne fiets voor een zeer vriendelijk prijs. Daar kunnen veel andere online zaken nog wat van leren!!
Angie
Mijn ervaring was super.. super lieve medewerker..alles top in orde ik ben super blij met mij fiets morgen ga ik al me 1ste ritje maken❤️❤️ samen met Pinky mijn hondje...savonds werd me champagne...Mijn ervaring was super.. super lieve medewerker..alles top in orde ik ben super blij met mij fiets morgen ga ik al me 1ste ritje maken❤️❤️ samen met Pinky mijn hondje...savonds werd me champagne goude koets (altect ebike) gebracht vandaag en wat is die mooi en fijn in de handen dankjewel ❤️ ik raad deze winkel zeker aan
Sophie Fiey
Betaalbare fietsen, snelle levering, en super goede service
Luc Vervoeven
Problemen met batterij word direct een nieuwe besteld !