Zeer goede ervaring. Door een defect aan de trapper na meer dan 2 jaar contact gezocht. Hoewel buiten garantie perfect opgelost door Voordeelfiets.nl.
Harrie
Zeer goede service!
Net na levering ging een onderdeel kapot, maar konden dit laten repareren bij de plaatselijke fietsenmaker op kosten van Voordeelfiets.nl.....Topservice!
Smits-Birker
Ik had per ongeluk een te grote fiets besteld. Voordeelfiets loste dit meteen op en veel sneller dan verwacht werd de fiets aan huis omgeruild. Echt super :) Top bedrijf dus!!
Van Oosting
Top! Gebeld voor een jongensfiets, dezelfde dag mail met foto’s. Keuze gemaakt, gebeld en binnen een paar uur thuis rijklaar afgeleverd! Top service.
Fietsenwinkel Menaam
Heb een Bimas e Comfort eletrische fiets hier gekocht, heel goede en degelijke fiets. De service en persoonlijk advies was echt uitstekend. Kan dit bedrijf zeker aanraden
Bestellen ging simpel, op tijd en keurig bezorgd, eninge minpuntje is dat de prijs exclusief montage is, wil je de fiets zo hebben heb je er best wel wat werk van en dat zag ik niet zitten- ben niet...Bestellen ging simpel, op tijd en keurig bezorgd, eninge minpuntje is dat de prijs exclusief montage is, wil je de fiets zo hebben heb je er best wel wat werk van en dat zag ik niet zitten- ben niet handig- dus kwam er bijna 50 euro montagekosten overheen . Verder alles naar wens.
Heidi
Fantastische service, goed advies en heel goed bereikbaar.