Redelijk. Er waren een paar mankementen aan de fiets waarvoor snel nieuwe onderdelen werden opgestuurd. Echter heb ik een maand geleden iemand gesproken over nog een mankement en daarna helaas niks...Redelijk. Er waren een paar mankementen aan de fiets waarvoor snel nieuwe onderdelen werden opgestuurd. Echter heb ik een maand geleden iemand gesproken over nog een mankement en daarna helaas niks meer gehoord.
Debby
Fiets voor onze dochter besteld. Helemaal volgens de voorwaarden geleverd. Voorlicht beschadigd bij vervoer maar helemaal goed opgelost en super snel. Zeer tevreden.
Dennis Wisman
Top bedrijf! Zeer goed netjes snel en heel vriendelijk geholpen
Angelique
Mooie degelijke fiets en perfect rijklaar gemaakt Super snelle levering
Voordeelfiets
Echt prima, goed kontakt, komt afspraken na, super prijzen,
Ates
Wij hebben een fiets gekocht bij Voordeelfiets.nl. Het is een klantvriendelijk bedrijf. We zijn goed geholpen. De afspraken zijn nagekomen. De levering was op tijd. Voordeelfiets.nl is...Wij hebben een fiets gekocht bij Voordeelfiets.nl. Het is een klantvriendelijk bedrijf. We zijn goed geholpen. De afspraken zijn nagekomen. De levering was op tijd. Voordeelfiets.nl is wat ons betreft een aanrader.
Meijer
Zeer tevreden!
D
Top
N. Hazenberg
Prima fiets, goede info per mail en snelle verzending ook ondanks de drukte.
Heijne
Ik vind het een heel goed bedrijf Mijn kleindochtertje is super blij met haar Frozenfiets En snelle levering met goede uitleg