Joyce Berns-Gunsing

Super service en zeer klantvriendelijk! Onze bestelde fiets, voor de 4e verjaardag van onze dochter, zou door DHL geleverd zijn maar niet aan ons....pakket is tot op heden niet terug gevonden.... Super service en zeer klantvriendelijk! Onze bestelde fiets, voor de 4e verjaardag van onze dochter, zou door DHL geleverd zijn maar niet aan ons....pakket is tot op heden niet terug gevonden. Voordeelfiets heeft het probleem direct aangepakt en zeer netjes opgelost! Er is een nieuwe fiets onderweg naar ons. De meeste bedrijven zouden je verwijzen naar DHL voor zo'n probleem.

Jelle

Zeer correcte en nette service

Daniëlle Klanderman

Ongekende service! We kochten een mooie en scherp geprijsde fiets voor onze zoon. Toen deze na ruim een jaar wat problemen vertoonde, werd hij thuis opgehaald, gerepareerd en teruggestuurd.... Ongekende service! We kochten een mooie en scherp geprijsde fiets voor onze zoon. Toen deze na ruim een jaar wat problemen vertoonde, werd hij thuis opgehaald, gerepareerd en teruggestuurd. Kostenloos! Terwijl het achteraf eigenlijk gewoon onderhoud betrof... waar vind je nog zo'n service? Echt ongekend. Ik heb ze hiervoor al bedankt, maar een positieve review hebben ze meer dan verdiend.

Theo

Snelle levering en een goede service. Top bedrijf!

Pauline Drost

Zeer goede en snelle service ! Echt een aanrader

Rik

Er zat wat schade aan de fiets, maar daar kon voordeelfiets.nl zelf niks aan doen. Maar wat een top service bij het oplossen. Ik werdt direct terug gebeld, en er is een volledig afgemonteerd... Er zat wat schade aan de fiets, maar daar kon voordeelfiets.nl zelf niks aan doen. Maar wat een top service bij het oplossen. Ik werdt direct terug gebeld, en er is een volledig afgemonteerd vervangende fiets per koerier geleverd zodat hij nog op tijd was voor de verjaardag van mij dochter. Ik zou geen betere service kunnen bedenken.

Chantal

Super goede en snelle service

Maarten

Geweldige service!

Eysermans

Prima service en snelle levering!

Annelies

Goede service! Keurig geïnformeerd en te woord gestaan. Supersnelle levering en een fijne vouwfiets die precies aan mijn verwachtingen voldoet.
Kortom een aanrader!