Goede communicatie, zeer degelijke fiets voor weinig. Levering was keurig binnen 5 werkdagen ( zaterdag besteld, woensdag in huis) top geregeld. Last but no least, wat ook gezegd mag worden,...Goede communicatie, zeer degelijke fiets voor weinig. Levering was keurig binnen 5 werkdagen ( zaterdag besteld, woensdag in huis) top geregeld. Last but no least, wat ook gezegd mag worden, transportbedrijf en chauffeur super, zeer goede communnicatie, korte lijnen. Daar hou ik van! Al met al 5 sterren dik verdiend. ??
Robert
Geweldig. Onderdelen die kapot waren gegaan gratis opgestuurd gekregen.
Mark
Wij waren op zoek naar 2 vouwfietsen voor op onze boot. Voordeelfiets.nl gebeld voor advies en terecht gekomen op een perfect model. De fietsen zijn helemaal rijklaar bij ons afgeleverd op de...Wij waren op zoek naar 2 vouwfietsen voor op onze boot. Voordeelfiets.nl gebeld voor advies en terecht gekomen op een perfect model. De fietsen zijn helemaal rijklaar bij ons afgeleverd op de jachthaven en daarbij ook nog een goede instructie gekregen! In het kort: goed en deskundig advies, snelle levering, goeie service :-)
Thierry
Ik wil toch even kwijt dat ik teleurgesteld ben in waar jullie mee “adverteren”. Ik bestel een fiets waar bij staat dat er een levertijd van 2 werkdagen op zit. Deze bestelling is op dinsdagmiddag...Ik wil toch even kwijt dat ik teleurgesteld ben in waar jullie mee “adverteren”. Ik bestel een fiets waar bij staat dat er een levertijd van 2 werkdagen op zit. Deze bestelling is op dinsdagmiddag gedaan. Ik begrijp dat deze er dan misschien niet op donderdag is, omdat de dinsdag al half voorbij was. Maar dan verwacht ik de fiets toch wel op vrijdag.
Nu krijg ik bericht dat de fiets pas “waarschijnlijk” maandag wordt geleverd. Dit is 6(!!!) dagen later.
Leg dat maar eens uit aan je dochter, die op zaterdag haar verjaardag viert. Jammer. Een volgende keer zal ik de fiets niet bij jullie bestellen.
Rachel
Prachtige kinderfiets voor mijn 11 jarige dochter besteld. gekozen voor 100% montage en de fiets is perfect afgeleverd. Klokslag 7 uur in de ochtend afgeleverd. zeer correct, binnen de levertijd en...Prachtige kinderfiets voor mijn 11 jarige dochter besteld. gekozen voor 100% montage en de fiets is perfect afgeleverd. Klokslag 7 uur in de ochtend afgeleverd. zeer correct, binnen de levertijd en hele goede prijs kwaliteit verhouding. ga nu op zoek bij Voordeelfiets.nl naar een fiets voor mijn zoon!
Kris
Kinderfiets
Theo
Snelle levering, goed product. We hebben een fiets besteld voor onze dochter en zijn zeer tevreden.
Linda
Ik had eind april een tweede fiets besteld en helaas door technische fout kon ik het via webshop alsnog bestellen terwijl de fiets uitverkocht was. Netjes hier een mail over gekregen en een...Ik had eind april een tweede fiets besteld en helaas door technische fout kon ik het via webshop alsnog bestellen terwijl de fiets uitverkocht was. Netjes hier een mail over gekregen en een alternatief gekregen. Een iets duurdere fiets voor de prijs van de bestelde fiets die uitverkocht was. Kortom: goede service en mooie fietsen. Zeker een aanrader!
Jimmy
Zelfs in de Corona tijd een snelle levering alles compleet 85 % afgemonteerd en binnen een uur zat mijn zoon op zijn nieuwe fiets. Top geregeld, dank je wel,,,,,,,