Sven

Zeer voordelig en volgende dag geleverd

Leon Lorenzini

Als goed ervaren, snel contact, direct andwoord, Gr Leon 😀

Vlot geleverd. Goede informatie over levering. Netjes uitleg over onderhoud.

Tim

Avalon moederfiets besteld. Prompt op afspraak rijklaar afgeleverd. Kort erna bleek de versnelling niet goed, binnen vier dagen kwam er iemand thuis langs (zowaar op het afgesproken tijdstip) en kon... Avalon moederfiets besteld. Prompt op afspraak rijklaar afgeleverd. Kort erna bleek de versnelling niet goed, binnen vier dagen kwam er iemand thuis langs (zowaar op het afgesproken tijdstip) en kon het snel verhelpen. Super service!

Dijkstra

Goeie service en snelle levering! Erg tevreden!

Esther

Wij hebben de Volare Thombike 26 inch besteld voor onze zoon. Wat een prachtige fiets! Hij krijgt hem over een paar dagen voor zijn verjaardag. Hopelijk fiets hij net zo goed als dat ie eruit ziet!... Wij hebben de Volare Thombike 26 inch besteld voor onze zoon. Wat een prachtige fiets! Hij krijgt hem over een paar dagen voor zijn verjaardag. Hopelijk fiets hij net zo goed als dat ie eruit ziet!
Hele fijne service. Bedankt!

Sven

We hebben voor onze dochter de Altec London 24inch bij voordeelfiets.nl besteld en was keurig ( zoals beloofd ) de volgende werkdag geleverd. Het bestelde extra accessoire werd zelfs door een andere... We hebben voor onze dochter de Altec London 24inch bij voordeelfiets.nl besteld en was keurig ( zoals beloofd ) de volgende werkdag geleverd. Het bestelde extra accessoire werd zelfs door een andere postorderbedrijf geleverd dan de fiets zelf.
Een uurtje bezig geweest met afmonteren maar dat was zeer goed te doen. Let op: er zit geen beschrijving bij de fiets.
Voor het geld vind ik het een mooi product die er technisch goed uit ziet.
Voorzien van een felle zichtbare koplamp op batterijen.

jeffrey

Mooie fiets voor een mooie prijs, bezorger super vriendlijk en nam de verpakking weer mee terug .
aanrader

Bas