Super met een hoofdletter S. Ik had een 28" fiets besteld die prima op tijd werd geleverd. Helaas bleek de fiets te groot. Ik heb gebeld en de volgende dag stond de 26" versie voor de deur....Super met een hoofdletter S. Ik had een 28" fiets besteld die prima op tijd werd geleverd. Helaas bleek de fiets te groot. Ik heb gebeld en de volgende dag stond de 26" versie voor de deur. Afrekening en ophalen van de andere fiets volgt later. Geweldige service en een hele blijde dochter. Vette duim van mij en dus 5 sterren.
Top
Bas de jong
Heel klantgericht. Jullie belden nog met suggestie om toch een wit krat te nemen.
The extra mile for the customer!
Snelle levering en prima correct ontvangen!!
Fre
Nice company
Marjan Herrema
Al 3 fietsen gekocht en elke keer top geholpen
Corine Rodenburg
Goed advies gekregen mbt de framemaat. Snelle en nette levering. In elkaar zetten van de fiets ging prima omdat mijn man handig is want de handleiding klopte niet.
Elwin
Voordelig, betrouwbaar en snel. Fiets is netjes thuis afgeleverd met goede communicatie over aflevertijden.
Mooie Fiets netjes op tijd geleverd. Miste wel het vaste slot.
Een kinderfiets besteld deze is van goede kwaliteit en er was een snelle levering.