9.6/10
9.6/10

vd Stelt

Geweldige service en product

Snelheid van reageren. Transport en communicatie

Arjan van der Zwan

Goede service, levering cf afspraak en chauffeur welke toch even een handje helpt!

voordelig en helder

Yvonne Claassen

Top service! Vriendelijk en behulpzaam personeel en een goed product voor een prima prijs!

Vriendelijk en behulpzaam personeel
Prijsverhouding

Yvonne Claassen

Top service!

Doen wat er afgesproken is en vriendelijk en behulpzaam personeel.

R. Emmelot

Keurig op afspraak geleverd . Wordt met je mee gedacht . Goede ervaring!

Duidelijke site

M. Kap

Goede inrichting en duidelijk assortiment op de website, snelle levering en communicatie via mail en telefonisch

Transparant, goede prijs kwaliteit verhouding

E.Pekel

Alles is goed verlopen. Erg tevreden.
Enkel het begin liep niet helemaal oké.
Alles is goed verlopen. Erg tevreden.
Enkel het begin liep niet helemaal oké.
Je moet een afspraak maken ivm Corona. Achteraf gezien logisch maar op de site niet duidelijk te zien. Kwamen dus aan bij de showroom en konden niet naar binnen. Er was iemand die wel een afspraak gemaakt had en dus wel binnen mocht.
We besloten de vloer dat online te bestellen. Gelijk de dag erna gebeld door het bedrijf dat de vloer die we uitgekozen hadden uitlopend was en het wel 2 weken kon duren voor deze in huis was. Dat duurde ons te lang.
Dus afspraak gemaakt en een andere vloer uitgezocht. Deze kon na 2 dagen al bij ons thuis afgeleverd worden. Online had ik ook plinten besteld. Deze waren gegrond zag ik....oei ik had de verkeerde besteld. Wilde afgelakte mdf plinten. Dus ook snel hier over gebeld. Geen probleem. Werd gelijk veranderd.
Kreeg de tijd door hoe laat de bezorger kwam. Echt super vriendelijke bezorger. Heeft het keurig in de hal gezet omdat het flink regende. We hielden goed afstand. Plinten zelf opgehaald bij het bedrijf. Werd keurig in me auto gelegd.
De vloer zelf gelegd. Erg mooi en tevreden.
Een mat bij de voordeur hadden we besteld. Ook deze is mooi. Het laminaat en ondervloer wat we over hadden werd keurig weer uit me auto gehaald.
Ja we zijn erg tevreden over dit bedrijf. Ze doen echt allemaal hun best en denken met je mee.

Behulpzaam en vriendelijk.

Stijn Kaldenbach

Goede kwaliteit, snel geleverd

Kwaliteit en levering

M.Verlaan

Goed en betrouwbaar bedrijf. Inschattingsvermogen van de benodigde producten een dikke 10. De levering wordt van tevoren aangekondigd en daar kun je van op aan. Ik moest wat bijbestellen maar ook... Goed en betrouwbaar bedrijf. Inschattingsvermogen van de benodigde producten een dikke 10. De levering wordt van tevoren aangekondigd en daar kun je van op aan. Ik moest wat bijbestellen maar ook dat ging zonder problemen. Ben zeer tevreden.

Komt afspraken na

YS

Goede service

Snelle reactie klantenservice, nette levering, goede prijzen